Dette bør du ta med på påskeferie

Dette bør du ta med på påskeferie

av Anki Hansen

Jeg pakker alltid for mye i toalettmappen. Den inneholder til enhver tid produkter til alle tenkelige og utenkelige hendelser og temperaturer:

 1. Rens
 2. Toner
 3. Peeling (tenk om jeg føler behov for å peele, men ikke har peeling med ..)
 4. Maske (hvis jeg velger en nattmaske bruker jeg den.)
 5. Ampuller, serum og oljer (hvorfor kan jeg ikke bare velge ett av disse produktene?)
 6. Dagkrem
 7. Nattkrem
 8. Solkrem til barna og meg
 9. Lipbalm med og uten SPF
 10. Bodylotion

Her har jeg ikke inkludert makeup (i tilfelle jeg skulle forlate skidress og hytte), eller hårprodukter som forsikring mot «bad hairdays». Er alt dette egentlig nødvendig?

 Påske

5 produkter du bør ha med på påskeferie

Jeg har bestemt meg for å bruke litt ekstra tid på toalettmappen i år, slik at den ikke blir like tung som normalt. Så hva må jeg egentlig ha med på påskeferie?

Målet bør være at ferieuken ikke skal sette meg tilbake i behandlingsforløpet, ikke gi meg nye pigmentflekker (heller redusere gamle), og at jeg skal være godt nok beskyttet mot generell solskade. Det medfører at jeg trenger:

 

 1. Rens - Ta med en rens som ikke krever toner, og som fjerner solkrem, makeup og smuss.
 2. Serum - Har du plass til et serum eller ampuller? Velg et serum med hyaluronsyre som tilfører masse fuktighet og som virker i huden lengst mulig. Huden tørker raskt på fjellet, derfor et dette en viktig ingrediens.
 3. Dagkrem - Velg en dagkrem uten SPF, som du også kan bruke som nattkrem.
 4. SPF - Velg en SPF tilpasset din hudtype og dine behov. Den kan gjerne være litt pleiende, slik at den også gir et resultat på huden din.
 5. Ikke glem lepper og øyne! Øyekrem er viktig på fjellet, da skiturer er en påkjenning for denne tynne huden og lett tørker ut. Med en SPF til leppene som også er pleiende unngår du solbrente og tørre lepper.

 

 

God påske!

Klem fra Anki! <3
Anki Hansen
Anki Hansen

Forfatter
Flere innlegg om Påske

Må du bruke SPF hver dag?
Må du bruke SPF hver dag?

av Anki Hansen

Hvorfor anbefaler hudterapeutene at du bruker SPF hele året? Er du opptatt av å ta vare på huden din? I tilfelle er SPF et viktig ledd i denne prosessen. Det finnes en mengde dagkremer, foundations og primere med SPF. Disse bør du bruke når du lar solkremen ligge.

Les mer

Tørre lepper ?
Tørre lepper ?

av Anki Hansen

Om vinteren er det mindre fuktighet i luften, både inne og ute. Det lille lageret fuktighet leppene selv har forsvinner raskt i slik luft. Fuktigheten trekkes formelig ut av leppene, og selv med en normal beskyttelsesbarriere på leppene vil du ikke kunne motstå dette fuktighetstapet Les mer

Les mer