Masker til tørr hud

Masker til tørr hud

av Anki Hansen

Tørr eller dehydrert hud er hud som mangler vann/fuktighet, ikke fett/olje. Alle kan ha dehydrert hud, selv de med fet hud og akne.

 

Dehydrert hud føles trang og ru, og kan av og til flasse. Du kan sjekke om din hud er dehydrert ved å dytte huden på kinnene opp. Dukker det opp små linjer, nesten som på plastfolie, er det en indikasjon på dehydrert hud.

 

Det er viktig at produktene du bruker på huden hver dag har effekt. Men siden all hud kan oppleves tørr iblant, kan det være lurt å ha en maske tilgjengelig som du kan bruke når du føler deg ekstra tørr eller når du trenger rask hjelp. Disse anbefaler vi:

 Ansiktmaske

Dr. Schrammek Hydra Maximus Mask er en intensiv fuktighetsmaske med fuktgivende, beroligende og styrkende effekt. Ideell for dehydrert hud og til forebygging av fuktighetstap året rundt. Rik på omega 3-, 6- og 9-fettsyrer. Reduserer tørrflassing. Perfekt som sovemaske. Anbefales 1-2 ganger i uken. Fuktighetsdepoter i huden fylles, evnen til å holde på fuktighet blir bedre, linjer reduseres og hudbarrieren styrkes med langvarig virkning. Hydra Maximum gir god fuktbalanse som er avgjørende for spenst, volum, styrke og glød.

 

Dr. Schrammek Alocalm Gel Mask med hele 60% aloe vera er en høykonsentrert maske ideell for en tørr, irritert og kløende hud. I tillegg inneholder denne lette, oljefrie masken hyaluronsyre og phantenol. Reduserer irritasjoner og forsyner huden med rikelig fukt. Anbefales året rundt.

 

Babor Skinovage Moisturizing Foam Mask er en fuktighetsgivende ansiktsmaske med herlig skumtekstur, perfekt for en tørr og fuktighetsfattig hud. Komplekset 'Deep Moist' i kombinasjon med NMFs og polysakkarider skal fukte intensivt og støtte hudens naturlige fuktighetsbevarende prosess. Inneholder planteoljer fra engkarse og mandel, som skal styrke hudbarrieren og motvirke uttørking. Huden skal bli intensivt fuktet og føles myk og mer elastisk ved berøring.

Skinovage er inspirert av epigenetisk forskning. og samtlige produkter i denne linjen fra Babor inneholder et power-peptid som forbedrer og påskynder cellefornyelsen. På denne måten styrkes epidermis og hudbarrierens kvalitet.

 

Babor ReVersive Overnight Mask er en kremet nattmaske som forstår hudens døgnklokke og støtter hudens egne reparasjonsmekanismer nøyaktig når det er nødvendig. Mens vi sover virker hudens regenererings- og restitusjonsprosesser optimalt. Takket være kraftige aktive ingredienser gjør ReVersive-masken søvnen til den ultimate luksus! Om morgenen er huden plumpet og ungdommelig strålende, og fine linjer og rynker redusert.

BABOR ReVersive Overnight Mask-Babor-Scandinavian Beauty

 
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Opplever du tørr hud på vinteren?
Opplever du tørr hud på vinteren?

av Anki Hansen

Dehydrert hud føles trang og ru, og kan av og til flasse. I alvorligere tilfeller vil slik hud være rød og irritert, og kan til og med klø. Du kan sjekke om huden din er dehydrert ved å dytte huden på kinnene opp. Les mer

Les mer

Hva er egentlig Niacinamid?
Hva er egentlig Niacinamid?

av Anki Hansen

Niacinamid er en aktiv form for  B3-vitamin. Det er et svært etterspurt ingrediens i hudpleieprodukter. Den kalles «ingrediensen som virker mot alt». Noen serier selger produkter med dette som eneste ingrediens, mens andre bruker det sammen med andre ingredienser. Elixir har gjort niacinamid kjent i Norge, men dette er ikke en ukjent ingrediens i den profesjonelle hudpleiebransjen.

Les mer

Hvilken syre velger du til huden din
Hvilken syre velger du til huden din

av Anki Hansen

Fruktsyre tok hudpleiebransjen med storm for en del år siden, revolusjonerte resultatene i alle behandlinger. I kjølvannet kom også en del reaksjoner. Fruktsyre er fremdeles et svært nyttig verktøy i behandlingen av problemhud, men vi har lært mer om hyppighet, mengde og type fruktsyre som brukes. Her får du en kort innføring:

Les mer