Er det mulig å oppnå lekker glød på 2 uker?

Er det mulig å oppnå lekker glød på 2 uker?

av Anki Hansen

Det er 2 uker til selskapet og huden spiller absolutt ikke på lag. Hva kan du gjøre med huden på to uker?

Det er viktig å huske at endring av hudstruktur krever minst 4 uker, men det er likevel en del du kan gjøre på 2 uker. Og en del du ikke bør gjøre.

Ikke tid for aggressiv hjemmepleie!

Det er ikke nå du skal starte en aggressiv hjemmepleie for første gang. Dette kan gi deg reaksjoner i huden som akne og rødhet, som du ikke ønsker deg før en fest.

 

  

Når det er 2 uker til du ønsker at huden skal være på sitt beste:

Nå kan du ikke lenger vente på hudens fornyelsesprosess, da denne tar minst 21 dager. Du må satse på å gjøre korrigeringer i overhuden og på hudoverflaten, som også gir resultater på sikt, men først og fremst gir en synlig endring av hudoverflaten. Det er dette som gjør huden lekker til en fest og det gjør den også mye enklere å sminke. 👍🏻 

  1. Book en partypeel i klinikken så raskt som mulig!

  2. Din hjemmepleie bør bestå av aktive men ikke aggressive produkter, følg oppskriften under.

  3. Siden du kun har to uker på deg nå, er det svært viktig at du supplerer med en maske eller en peeling som øker effekten av hjemmebehandlingen din.

 

 

Hjemmepleieregimet bør se slik ut:

  1. Bruk en god rens som øker effekten av alt du legger på huden hjemme. Når smuss, make-up og avfallstoffer fjernes fra hudoverflaten vil aktive ingredienser trekke bedre inn i huden. Her finner du våre renseprodukter.
  2. Bruk et serum som inneholder hyaluronsyre. Dette øker fuktighetsnivået i huden og er viktig for alle hudtyper. Det gir raskt synlig resultater på all hud og med god fuktighetsbalansen har huden god helse og ser bedre ut. Finn hyaluronsyre her.
  3. Bruk en beskyttende og pleiende dagkrem. Dagkremen tilpasses hudtype og skal beskytte, behandle og smøre overflaten. Disse dagkremene finner du her.
  4. Bruk gjerne en nattkrem da denne reparerer huden og gir raskere resultat enn om du bruker en dagkrem både dag og natt. Når du sover reparerer huden og en nattkrem booster denne prosessen. Nattkrem finner du her.

 

 

Hvis du allerede bruker produktene over bør du legge til dette for å toppe effekten på kort tid:

Peeling kan brukes 1-2 ganger i uken, avhengig av din hudtype og type peeling du velger. Peeling fjerner døde hudceller og sørger for fri passasje av aktive stoffer inn i huden , samt en klar og jevn hudoverflate. Peeling finner du her.

En maske gjør alltid mye for huden umiddelbart. Masker kan være rensende, fuktighetsgivende, nærende, beroligende osv. Du får akkurat det du ønsker deg. Vi anbefaler å starte med en fuktighetsgivende eller beroligende maske om du ikke er vant til maske fra tidligere. Få gjerne hjelp av oss når du velger produkter. Masker finner du her.

  

 

Dette gir huden din ekstra glød:

  • Reduser mengden stimulerende stoffer som koffein, alkohol, sjokolade og røyk i ukene før festen.
  • Unngå ferdigmat, raffinert sukker og junk food. Spis friske grønnsaker, frukt, fet fisk, nøtter og hvitt kjøtt.
  • Et godt treningsprogram vil frigjøre mentalt og fysisk stress som irriterer huden.
 
Lykke til!Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Fresh hud på en uke!
Fresh hud på en uke!

av Anki Hansen

Skal du i et viktig selskap, bryllup eller på en fest allerede om en uke? Synes du huden gjør alt annet enn å spille på lag med deg? les mer om hvordan du forbereder deg her

Les mer

Čuvget - en norsk hudpleieserie med stor suksess!
Čuvget - en norsk hudpleieserie med stor suksess!

av Anki Hansen

Forskning viser at ekstraktet Arctic Čaga™ reduserer celleskader i huden med 80 % innen en time. Det er lett å forstå hvorfor urbefolkningen har kalt soppen «udødelighetens sopp» eller «skogens diamant»

Les mer

Det du bør vite hvis du bruker self-tan
Det du bør vite hvis du bruker self-tan

av Anki Hansen

Har solens etterlengtede tilbakekomst ført til at de vinterhvite leggene oppleves i overkant hvite? Ikke løp til nærmeste solarium! Det finnes en sunn måte å få litt brunfarge på - både til ansikt og kropp.

Les mer