Čuvget - en norsk hudpleieserie med stor suksess!

Čuvget - en norsk hudpleieserie med stor suksess!

av Anki Hansen

Hva trenger egentlig dagens hud?

I dag er vi mer utsatt for miljøpåkjenninger enn før,  solen er sterkere enn før, vi lever stressende liv og utsettes for andre eksterne forhold som påvirker hudens helse, og fremskynder aldringsprosessen.

Vi benytter i tillegg ofte svært sterke produkter og behandlinger som skal fornye huden vår. Dagens hud er stresset og litt sliten, den trenger en sterkere barrierefunksjon, bedre immunforsvar og ro til selv å jobbe med rekreasjon.

Vi ser ofte til naturen for å finne ingredienser som kan hjelpe huden vår. Planter som overlever all verdens påkjenninger helt uten synlig endring er interessante, og vi bruker stadig uttrekk av slike planter i hudpleieprodukter. Slike planter henter vi ofte i varmere strøk, men hudpleieserien Čuvget bruker arktiske ingredienser som overlever en natur med ekstreme påkjenninger.

 

 

Har du tenkt over hva den arktiske naturen har å by på?

Over polarsirkelen finner vi noen av de kaldeste og tøffeste værforholdene – og noen av de vakreste og reneste stedene  i verden. Her har de arktiske artene, gjennom naturlig utvikling, fått en unik evne til å takle så vel vinterens ekstreme kulde og mørke, som sommerens strålende solskinn.

Den samiske befolkningen forteller om ingredienser de har brukt i mangfoldige år. Arktiske arter har gjennom naturlig utvikling fått en unik evne til å overleve i disse ekstreme værforholdene. Evnen til å ivareta miljøet rundt seg gjør at disse artene er svært interessante ingredienser i hudpleieprodukter.

 

 

Čuvget inneholder høypotente arktiske ingredienser

Grunnlegger av Čuvget, Geir Håvard Kvalheim, forteller at han tidlig lærte å sette pris på kontrasten mellom den lange, mørke vinteren og det konstante lyset fra midnattssola om sommeren. Han har laget produkter som skal forbedre hudens helse, basert på arbeidet til verdensledende forskere. 

Gjennom avansert vitenskap har ČUVGET klart å utnytte de mest potente egenskapene til arktiske arter for å skape en hudpleierevolusjon.

 

 

Arctic Čaga-ekstrakt

Arctic Čaga-ekstrakt utvinnes fra en soppsort som vokser på barken til bjørketrær i de nordlige delene av verden. Siden soppen vokser utenpå trærne, er den utsatt for ekstreme vær- og miljøforhold.

For å beskytte seg selv har den utviklet en rik sammensetning av biologisk aktive ingredienser. Noen av hovedkomponentene i ekstraktet er polysakkarider, betaglukaner og polyfenoler, som sammen bidrar til å redusere tegn på aldring. 

Ny forskning på Arctic Čaga™

Forskning viser at ekstraktet Arctic Čaga™ reduserer celleskader i huden med 80 % innen en time. Det er lett å forstå hvorfor urbefolkningen har kalt soppen «udødelighetens sopp» eller «skogens diamant».

Kunnskapen om helsegevinstene ved chagasopp har blitt ført videre fra generasjon til generasjon i århundrer, noe som gjør den til en av historiens mest respekterte naturmedisiner.»

Čaga i hudpleie

Čaga har tradisjonelt blitt brukt til å behandle sykdommer og immunforstyrrelser. Dette er også grunnen til at moderne vitenskap har sett nærmere på denne soppens helsemessige fordeler.

Arbeidet med å undersøke hvordan chaga kan brukes i sykdomsbehandling, har allerede pågått en stund. Det er imidlertid ingen andre som har avdekket chagaens store potensiale i hudpleie – før nå. Čaga viser tydelig reparerende, normaliserende, helende og styrkende effekt på huden.

 

  

Stamcelleekstrakt fra tyttebærlyng

Gjennom forskning på arktiske arter fant man ut at tyttebærlyng har mye sterkere antioksiderende effekt enn både blåbær og multer. Denne lyngen er jo en evergreenplante som holder seg like grønn under snø og is, fordi at den er proppfull av antioksidanter.

Dette er jo svært interessant å ta videre til hudpleieprodukter, og det brukes nå stamceller av denne lyngen i disse produktene.

 Betaglukan

Denne ingrediensen virker svært betennelsesdempende, beroligende, kløestillende og fuktighetsgivende. Dette er perfekt for en stresset og sliten hud, og en hud som befinner seg i en betennelsestilstand. På denne måten vil betaglukan bedre hudhelsen, og forhindre og reparere skade (som aldring) på huden.

Stabilisert innkapslet omega-3

Stabilisert marint-baserte omega-3-fettsyrer som er innkapslet slik at effekten treffer huden der vi ønsker det, samtidig som ingredienset blir luktfritt. Dette kobler seg til cellemembranen og beskytter hudcellen. 

 Du finner disse ingrediensene i hudpleieproduktene fra Čuvget

 

 

Čuvget hjemmepleierutine

Produktene til Čuvget er enkle å bruke, og passer alle hudtyper, fordi de bygger opp huden og fremmer dens egen evne til vedlikehold. 

Čuvget Exfoliating Foaming Cleanser

Et gelbasert renseskum med eksfolierende effekt. Rensegelen er bygget opp av smarte, effektive enzymer som skånsomt, men sikkert fjerner døde hudceller. Like frisk som det rene arktiske vannet.

Den renser godt og etterlater huden med en jevn overflate og frisk følelse. Lar du den ligge på i noen minutter ekstra får du en god peelingeffekt. 

 

 Čuvget Stimulating Serum

Stimulerer hudens kollagenproduksjon, og hjelper deg med å opprettholde hudens helse. Serumet består blant annet av stamceller fra arktiske bær, marine ekstrakter med potente peptider og ikke minst betaglukaner. I kombinasjon har disse ingrediensene vist en bemerkelsesverdig evne til å redusere tegn på aldring.

Serumet skal optimalisere hudens miljø og sammensetning, og gi huden et glattere, mer ungdommelig og glødende utseende.  

 

Čuvget Protective Day Cream

Det optimale produktet for å motvirke tidlig aldring og påvirkning fra frie radikaler i løpet av dagen. Den silkemyke og raskt absorberte kremen består av flere potente aktive ingredienser. Deriblant et unikt kompleks av den prisbelønte omega-3-teknologien, og det patentsøkte plantebaserte Čaga™-ekstraktet.

ČUVGET Protective Day Cream skal styrke hudens eget forsvarssystem, beskytte mot både ytre og indre aldring, og sørge for at huden yter optimalt gjennom dagen.  Egner seg godt som dagkrem til de fleste hudtyper. Beskytter mot solen og pleier. De som liker lette konsistenser blir veldig glad i denne. 

 

ČUVGET Renewal Night Cream

En unik sammensetning av ekstrakter fra arktiske planter, som har en bevist evne til å motvirke tegn på aldring. Kremens potente ingredienser, inkludert det unike, patentsøkte Arctic Čaga™-ekstraktet, stimulerer hudens reparasjon av celler og barrierefunksjoner.

Kremen skal forbedre hudens fuktighetsnivå og elastisitet, samtidig som den skal redusere fine linjer og rynker. ČUVGET Renewal Night Cream skal også stimulere reparasjon av celler, og motvirke indre og ytre aldring for en frisk og ungdommelig hud. Den er lett, men reparerer huden merkbart og gir mer enn nok pleie i dybden. Den sørger for at huden jobber selv, og det er jo det vi helst ønsker oss. 

 

Čuvget Instant Vitamin Ampoules

En kraftig cocktail som reduserer tidlige aldringstegn, og etterlater huden jevn og glødende. Hver ampulle inneholder en maksimal konsentrasjon av det patentsøkte ekstraktet Arctic Čaga™ i kombinasjon med et potent vitaminkompleks som umiddelbart begynner å stimulere cellene til å reparere seg selv.

Disse ampullene reduserer nedetid etter sterke behandlinger og roer huden raskt. Du vil oppleve at huden din tåler mer og ser bedre ut når du bruker disse ampullene. 

 

ČUVGET Eye Contour Cream

En hurtigabsorberende øyekrem spesielt utviklet for å redusere fine linjer, poser og mørke ringer under øynene. Øyekremen inneholder en rekke aktive ingredienser, deriblant peptider, algeekstrakt, betaglukaner og stamceller fra tyttebær, som er en rik kilde til antioksidanter.

Resultatet er en effektiv øyrekrem som beskytter og stimulerer den ømfintlige huden rundt øynene.  Positiv effekt på fine linjer og rynker. Reduserer poser og mørke ringer under øynene. Beskytter den ømfintlige huden rundt øynene.

 

ČUVGET gir balanse til huden og anbefales alle hudtyper.

 

 
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Er det mulig å oppnå lekker glød på 2 uker?
Er det mulig å oppnå lekker glød på 2 uker?

av Anki Hansen

Det er 2 uker til selskapet hvor du føler det er viktig at «alt stemmer», selv huden din. Men hva kan du egentlig gjøre med huden på to uker? Det er viktig å huske at endring av hudstruktur krever minst 4 uker, men det er likevel en del du kan gjøre på 2 uker.

Les mer

Fresh hud på en uke!
Fresh hud på en uke!

av Anki Hansen

Skal du i et viktig selskap, bryllup eller på en fest allerede om en uke? Synes du huden gjør alt annet enn å spille på lag med deg? les mer om hvordan du forbereder deg her

Les mer

Det du bør vite hvis du bruker self-tan
Det du bør vite hvis du bruker self-tan

av Anki Hansen

Har solens etterlengtede tilbakekomst ført til at de vinterhvite leggene oppleves i overkant hvite? Ikke løp til nærmeste solarium! Det finnes en sunn måte å få litt brunfarge på - både til ansikt og kropp.

Les mer