Hvorfor gå til hudterapaut?

Hvorfor gå til hudterapaut?

av Anki Hansen

Hvorfor gå til hudterapaut?

Er du en av dem som føler at det er bortkastet å gå til en hudterapeut? At det blir for dyrt og ikke gir deg nok tilbake? Du er kanskje i tillegg lei av å bruke penger på produkter som ikke gir effekt? Mange av oss har kastet bort store summer på feil produktkjøp og behandlinger vi ikke ser effekt av.

Hvor mange ganger har du fått anbefalt produkter av folk som «kan» hud, uten at de har sett deg uten makeup? Veldig ofte blir feil produkter anbefalt, og det betyr penger rett ut av vinduet.

 

Hvorfor oppsøke en hudpleieklinikk?

I en klinikk møter du en hudterapeut som har førstehåndskunnskap om behandlingsmuligheter og produkter for hjemmebruk. Den du snakker med er faglært, og kan hud slik at du veiledes til riktig hudpleie for deg. De vil i tillegg sende deg videre, om ditt problem er av medisinsk art slik at du trenger hjelp av en hudlege. De kan også anbefale riktig behandling til din hud akkurat nå. Kanskje det ikke er sterke penslinger du skal teste denne sesongen, igjen? Kanskje det er noe helt annet som vil gi din hud resultat? Eller omvendt? Dette vil terapeuten du møter kunne hjelpe deg med.

  • I en klinikk benyttes mer aktive produkter enn du kan bruke hjemme.
  • I klinikken benyttes apparater som gir en dypere pleie, og et langt bedre resultat.
  • Du analyseres og behandles av en som kan hud bedre enn de fleste andre, og som har vært gjennom grundig opplæring for å bruke produkter og apparater riktig, på din hud.
  • Du får utført utklemming der du trenger det, og der du kanskje selv ikke kommer til, og dette gjøres korrekt og uten å lage arr.
  • Behandlingen er tilpasset din hud, og vil gi maksimale resultater for akkurat deg.
  • En sunn hud er en hud som jobber optimalt med næringsopptak, utskillelse av avfallsstoffer og beskyttelse. En hud som har en strålende glø

 

Er hudpleieprodukter kjøpt i klinikk alltid bedre enn dem du får på parfymeriet eller apoteket?

Det er mye bra i parfymerier, apoteker og nettbutikker. Men det er som husmaling: hvor bra den er, avhenger av tilstanden på underlaget. Får du veiledning og behandling av en erfaren behandler som ser huden din og snakker med deg, lykkes du rett og slett bedre! Du vil da også få en god oppfølging.

 

Hvorfor hudpleiebehandling?

En behandling er mye mer enn en behagelig opplevelse med rens og masker, det er en innledning til et samarbeide om å oppnå best mulig resultat på din hud. Du kan lære ting om din hud som plutselig gjør det enklere å forstå hvorfor den er slik den er, og hvordan du skal behandle den fremover. Det vil garantert resultere i en klarere, mykere hud – en hud med god helse. 

Det er perfekt å kickstarte huden din med behandling, før du setter i gang med nye hudprogrammer hjemme. Ofte kan en behandling gi huden din en skikkelig restart og boost. Noen ganger er det optimalt å bruke produkter først. Dette vet behandlerne du møter i klinikken.

Alle med problemer som akne, pigmentering og linjer vil helt klart merke en bedring av huden etter en hudpleiebehandling med påfølgende hjemmepleie. Behandlingen inkluderer teknikker, apparater og ingredienser som gjør den langt mer effektiv enn en hjemmepleie. Det blir dermed enklere å fortsette videre pleie hjemme. For eksempel vil en profesjonell eksfoliering (peeling) tilpasset din hud, gjøre underverker for all hud. Huden vil ha glede av dette i uker fremover. Døde hudceller på overflaten og nedover porene fjernes, talg flyter som den skal, fuktighet trekker inn i huden og huden får en fantastisk glød. En klinikk vil ikke overleve uten resultater, så de vet hva som hjelper deg og din hud, og kan skreddersy behandling og produktveiledning.

 

 Regelmessig hudpleie i klinikk, kombinert med riktig hjemmepleie gir deg

  1. Et styrket barrieresystem (beskyttelse) i huden
  2. En opprettholdt fuktighetsbalanse
  3. Styrket immunforsvar i huden ved tilføring av antioksidanter
  4. Mulighet til å både reparere allerede oppstått skade i huden, og beskyttelse mot fremtidig skade (som solskade, grove porer og blodkarsprenginger) ved benyttelse av den nyeste forskningen

Et samarbeide med en hudterapeut gir deg en hud som fungerer optimalt og dermed ser bra ut!
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Er det mulig å oppnå lekker glød på 2 uker?
Er det mulig å oppnå lekker glød på 2 uker?

av Anki Hansen

Det er 2 uker til selskapet hvor du føler det er viktig at «alt stemmer», selv huden din. Men hva kan du egentlig gjøre med huden på to uker? Det er viktig å huske at endring av hudstruktur krever minst 4 uker, men det er likevel en del du kan gjøre på 2 uker.

Les mer

Fresh hud på en uke!
Fresh hud på en uke!

av Anki Hansen

Skal du i et viktig selskap, bryllup eller på en fest allerede om en uke? Synes du huden gjør alt annet enn å spille på lag med deg? les mer om hvordan du forbereder deg her

Les mer

Čuvget - en norsk hudpleieserie med stor suksess!
Čuvget - en norsk hudpleieserie med stor suksess!

av Anki Hansen

Forskning viser at ekstraktet Arctic Čaga™ reduserer celleskader i huden med 80 % innen en time. Det er lett å forstå hvorfor urbefolkningen har kalt soppen «udødelighetens sopp» eller «skogens diamant»

Les mer