Hvordan oppnå lekker glød på 4 uker

Hvordan oppnå lekker glød på 4 uker

av Anki Hansen

Skal du i et selskap, bryllup eller på en fest om 4 uker? Synes du huden gjør alt annet enn å spille på lag med deg? Er du en av de som i siste liten kommer på at ...

 1. ... jeg skulle lakket neglene i går!
 2. ... jeg skulle kjøpt den fine leppestiften.
 3. ... jeg skulle sørget for at huden var på sitt beste til denne dagen?

Da er du i godt selskap!

Enten det er snakk om et bryllup, en fest eller et selskap du har gledet deg til. Klart du bør starte minst seks uker før festen for å oppnå maksimalt resultat på huden, men vi har ikke alltid denne tiden. Derfor har vi laget en huskeliste, for oss selv og for deg.

La oss gjøre det beste ut av huden din med den tiden vi har!

 

 

Når det er 4 uker til målet kan du gjøre dette for huden din:

Du har god tid til å oppnå resultat av gode hudpleierutiner! En hudterapeut er det samme for huden din som en PT er for kroppen din. 4 uker med dedikert innsats gir resultater i begge leire.

 1. Book en party peel i klinikken i uke 4 og en oppfølgende peeling en uke før festen. På denne måten booster du huden skikkelig og får også mest mulig ut av din hjemmepleierutine.Ingenting gir deg hud i balanse og hud med fantastisk glød som en hudpleiebehandling.

 1. Finn hudpleieprodukter som passer din hud i samarbeid med en terapeut, slik at du er sikker på å få det du trenger. Ikke start med aggressive produkter nå, det kan føre til irritasjon eller utbrudd, og det ønsker du ikke rett før et viktig selskap.

 

   

  Din hjemmepleie bør se slik ut:

  1. Rens morgen og kveld!

  Rensen fjerner make-up, forurensing og smuss som irriterer huden hvis det blir liggende. Irritasjon gir mer talg, flere døde hudceller og tydeligere linjer. Du finner en rens som passer din hud her: Rens

  2. Serum / aktiv pleie:

  Et serum trekker ned i dybden og må til dersom du vil ha rask endring in huden din. Serumet trekker også med seg de aktive stoffene i kremen din lengre ned i huden. Serum vil dermed gi bedre effekt av hjemmepleien. Du finner serum her: Serum.

  3. Dagkrem:

  En dagkrem beskytter huden din og sørger for at aktive stoffer får virke i huden, mens inntrengere ikke får tilgang. På den måten vil ikke huden utsettes for irritasjon, men dra maks nytte av din nye hudpleierutine. Dagkremen bør i tillegg til å beskytte også tilføre fuktighet og antioksidanter.Kanskje du til og med vil at den skal forebygge hudaldring? Dagkrem finner du her: dagkrem

  4. Nattkrem:

  På natten har huden tid til å slappe av og fornye seg selv. Den er i regenerasjonsmodus og reparerer skade den har fått i løpet av dagen, i tillegg til å øke produksjonen av stoffer som beskytter og fornyer. En nattkrem bidrar til økt reperasjon og har ofte en helt annen konsistens og et helt annet innhold enn en dagkrem. Her finner du nattkrem: nattkrem

   

   

  To tips fra hudterapeuten vår:

  1. Rens gjerne dobbelt på kvelden. Den første rensen fjerner make-up og forurensing, den andre rensen rengjør huden. Du kan bruke samme produkt. Din hudterapaut vil avgjøre om peeling er nødvendig i tillegg.
  2. Hvis dun ønsker åm bruke en peeling eller maske form økt effekt bør du velge et produkt som ikke er for aggressivt da dette kan føre til irritasjon i huden og det fører aldri til et bedre resultat. Få hjelp til å velge rett produkt. 👍🏻

   

   

  Det kan være greit å vite at dette også gir huden din ekstra glød:

  • Reduser mengden stimulerende stoffer som koffein, alkohol, sjokolade og røyk i ukene før festen.
  • Unngå ferdigmat, raffinert sukker og junk food. Spis friske grønnsaker, frukt, fet fisk, nøtter og hvitt kjøtt.
  • Et godt treningsprogram vil frigjøre mentalt og fysisk stress som irriterer huden.

   

  Lykke til! 

   

   

   

   

   

   

   

   

   
  Anki Hansen
  Anki Hansen

  Forfatter  Legg igjen en kommentar

  Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


  Flere innlegg om Hudpleie.

  Čuvget - en norsk hudpleieserie med stor suksess!
  Čuvget - en norsk hudpleieserie med stor suksess!

  av Anki Hansen

  Forskning viser at ekstraktet Arctic Čaga™ reduserer celleskader i huden med 80 % innen en time. Det er lett å forstå hvorfor urbefolkningen har kalt soppen «udødelighetens sopp» eller «skogens diamant»

  Les mer

  Det du bør vite hvis du bruker self-tan
  Det du bør vite hvis du bruker self-tan

  av Anki Hansen

  Har solens etterlengtede tilbakekomst ført til at de vinterhvite leggene oppleves i overkant hvite? Ikke løp til nærmeste solarium! Det finnes en sunn måte å få litt brunfarge på - både til ansikt og kropp.

  Les mer

  Må du egentlig rense huden så ofte?
  Må du egentlig rense huden så ofte?

  av Anki Hansen

  Vi hudterapeuter kan ikke gjenta nok hvor viktig det er å rense huden. Likevel opplever vi stadig at mange dropper denne delen av sin hudpleierutine. Det mest sjokkerende er at de som bruker make-up dropper denne rutinen. Eller er du en av de som investerer en del tid og penger i gode hudpleieprodukter? Da dropper du vel ikke rensen?

  Les mer