Endelig er kultmaskene fra MCD Beauty Life i Norge!

Endelig er kultmaskene fra MCD Beauty Life i Norge!

av Anki Hansen

Tre italienske søstre står bak hudpleiemerket MCD Beauty Life. Søstrene Buccino, kjent fra italiensk tv og med over tre millioner følgere på Instagram. De valgte etter mange år som brukere av og ambassadører for gode hudpleieprodukter å bruke sin kunnskap og erfaring til å starte sitt eget firma.

 Scandinavian Beauty har agenturet på MCD Beauty Life i Norden, og i første omgang tilbyr vi disse produktene i vår nettbutikk og i våre klinikker:

 

 

MCD Beautylifte Hydrogel ansiktsmasker

Innovative hydrogelmasker som fyller huden med aktiv pleie og etterlater den hydrert, glatt og smidig. Maskene er laget av et unikt hydrogelmateriale som holder opptil 50 prosent mer ingrediens enn en papirmaske.

Når den er påført fester den seg umiddelbart til huden din og forsegler sin fuktighetsgivende formel for optimal absorpsjon. I tillegg til aktive ingredienser har den altså en okkuperende effekt. 

Påfør ansiktsmasken etter rens og la den virke i 15 til 20 minutter for å gi huden din en ekstra boost. Hydrogel Mask er skånsom mot huden og ikke-komedogen, så den tetter ikke porene.

MCD Beautylifte Hydrogel ansiktsmasker 

  • Drypper ikke
  • Sitter fast på huden
  • Setter ikke flekker
  • Trenger ikke vaskes av

 

 

Scandinavian Beauty tilbyr disse MCD Beautylifte Hydrogel ansiktsmaskene:

 

MCD Beautylifte Black Velvet Hydrogel Eye Contour Mask med diamantpulver.

Masken har en øyeblikkelig løftende effekt på huden rundt øynene, takket være SYM LIFT World Patent, hyaluronsyre og Q10. Den ser i tillegg lekker ut. 

 

 

MCD Beautylifte Eye Contour Patch 

Øyepads med naturlig kollagen og hyaluronsyre som gir en umiddelbar liftingeffekt samtidig som de øker produksjon av kollagen og elastin i huden. Hyaluronsyre i forskjellig molekylvekt påvirker fuktighetsnivået både i dybden og på hudoverflaten. Disse passer perfekt til tørr hud i øyepartiet, samt til litt trøtte øyne!

 

 

 

Deep Hydration Face mask med aloe vera og  naturlig kollagen

Meget fuktighetsgivende for alle hudtyper og med en beroligende anti-stress effekt. Organisk Aloe Vera og naturlig kollagen av marin opprinnelse gir deg en sval opplevelse og dyp fuktighet. Passer til alle hudtyper som trenger ekstra fuktighet, til stresset hud og som after sun-maske. 

 

 

Lifting Face mask med naturlig kollagen og hyaluronsyre

Denne masken gir en umiddelbar og naturlig liftingeffekt, med naturlig kollagen og hyaluronsyre i ulik molekylvekt. Fuktighetsnivået reguleres, huden jobber mer naturlig med kollagenproduksjonen, og du vil føle et umiddelbart løft. Perfekt før en fest, eller når du føler deg litt «gusten».

 

 

 
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Er det mulig å oppnå lekker glød på 2 uker?
Er det mulig å oppnå lekker glød på 2 uker?

av Anki Hansen

Det er 2 uker til selskapet hvor du føler det er viktig at «alt stemmer», selv huden din. Men hva kan du egentlig gjøre med huden på to uker? Det er viktig å huske at endring av hudstruktur krever minst 4 uker, men det er likevel en del du kan gjøre på 2 uker.

Les mer

Fresh hud på en uke!
Fresh hud på en uke!

av Anki Hansen

Skal du i et viktig selskap, bryllup eller på en fest allerede om en uke? Synes du huden gjør alt annet enn å spille på lag med deg? les mer om hvordan du forbereder deg her

Les mer

Čuvget - en norsk hudpleieserie med stor suksess!
Čuvget - en norsk hudpleieserie med stor suksess!

av Anki Hansen

Forskning viser at ekstraktet Arctic Čaga™ reduserer celleskader i huden med 80 % innen en time. Det er lett å forstå hvorfor urbefolkningen har kalt soppen «udødelighetens sopp» eller «skogens diamant»

Les mer