Enda en kvalitetsserie fra Norge!

Enda en kvalitetsserie fra Norge!

av Anki Hansen

Enda en kvalitetsserie fra Norge!

Møt Dr. Stine og Dr. Andre Ankerstjerne! Det dansk-norske paret er grunnleggerne av det norske hudpleiemerket Dr. Ankerstjerne.

Dr. Ankerstjerne = Scandi beauty

Dr. Ankerstjerne har utviklet en serie kvalitetsprodukter spesielt rettet mot skandinaviske forhold. Helt i tråd med uttrykket «Scandi beauty»!

Målet var å revolusjonere vårt syn på avansert hudpleie. Nøkkelordene er enkle hudpleierutiner kombinert med avanserte kosmeceutiske produkter. Produktene har høy konsentrasjon av ingredienser som virker synergistisk i huden og gir den faktiske effekten du skal kunne se, føle og måle.

 

Hudpleiemarkedet er fullt av merker som alle påstår å forbedre eller redusere eller fikse hudproblemer. De fleste av disse er avhengige av generisk informasjon som finnes om visse ingredienser.

Dr. Ankerstjerne fokuserer på vitenskap og dokumentasjon, og har lagt til rette for at uavhengige kliniske studier skal utføres på alle deres produkter. For deg som forbruker betyr det at du ikke bare får produkter som fungerer, men også informasjon om hva du kan forvente. ¨

Effektiv og enkel hudpleie

Tunge, flertrinns hudpleierutiner hører hjemme i fortiden, mener Ankerstjerne. Derfor består deres utvalg av en håndfull produkter for alle hudtyper, aldre og værforhold.

Dr. Ankerstjerne handler om færre produkter som gjør mer for huden din. Du skal både se bra ut og føle deg bra med deres produkter.

 

Scandinavian Beauty anbefaler:

Vi digger produktene fra Dr. Ankerstjerne! Med en så enkel og effektiv serie kan alle pleie huden riktig. Vi synes denne serien egner seg spesielt godt til:

  • Ung hud som ikke opplever problemhud, men som vil forebygge tap av fuktighet, vitaminer, næring og byggestener i huden. Altså forebygge hudaldring ved å ivareta en god hudhelse.
  • Voksen hud som ikke er vant til svært aktiv hudpleie og kanskje heller ikke en hudpleierutine med mange steg.
  • Menn som ønsker enkle og effektive produkter.

Dr. Ankerstjerne gir deg enkelt god hudhelse, og på denne måten forebygger du hudskade og hudaldring.

 

Produktet fra Dr. Ankerstjerne som alle bør bruke:

Vi synes et av produktene skiller seg såpass ut at alle bør bruke dette i sin daglige hudpleierutine. SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel er en ultrahydrerende vitaminbombe med antioksidanter! Gelen er nesten for god til å være sann: den er fullpakket med en høydose vitamin B3 (Niacinamid 4%), Vitamin B5 ( Dexpanthenol 5%), Vitamin A, Vitamin E og Sea Buckthorn ekstrakt, som er rikt på Vitamin C. De aktive virkestoffene bidrar med en lang rekke veldokumenterte effekter:

  • Reduserer hyperpigmentering, rynker og fine linjer
  • Forbedrer hudens egen barrierefunksjon og fuktinnhold
  • Motvirker irritasjon og tørrhet gjennom antiinflammatoriske egenskaper
  • Forbedrer hudens struktur og elastisitet gjennom stimulering av
  • kollagensyntesen

Produktet er vegansk og inneholder ikke parabener, silikon eller mikroplast.

 

Ønsker du å teste produktene? Følg denne linken:

https://www.scandinavianbeauty.no/search?type=product&q=ankerstjerne
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Fresh hud på en uke!
Fresh hud på en uke!

av Anki Hansen

Skal du i et viktig selskap, bryllup eller på en fest allerede om en uke? Synes du huden gjør alt annet enn å spille på lag med deg? les mer om hvordan du forbereder deg her

Les mer

Hva er egentlig antioksidanter? Hva gjør de for huden?
Hva er egentlig antioksidanter? Hva gjør de for huden?

av Anki Hansen

Du har sikkert hørt at du bør bruke antioksidanter på huden, men vet du hvorfor? Det har med hudaldring og beskyttelse å gjøre! La meg forsøke å forklare: Den raske forklaringen: Frie radikaler bryter ned huden og sørger for raskere hudaldring. Antioksidanter bekjemper frie radikaler. Vil du vite mer, kan du lese vider

Les mer

Čuvget - en norsk hudpleieserie med stor suksess!
Čuvget - en norsk hudpleieserie med stor suksess!

av Anki Hansen

Forskning viser at ekstraktet Arctic Čaga™ reduserer celleskader i huden med 80 % innen en time. Det er lett å forstå hvorfor urbefolkningen har kalt soppen «udødelighetens sopp» eller «skogens diamant»

Les mer