Enda en kvalitetsserie fra Norge!

Enda en kvalitetsserie fra Norge!

av Anki Hansen

Enda en kvalitetsserie fra Norge!

Møt Dr. Stine og Dr. Andre Ankerstjerne! Det dansk-norske paret er grunnleggerne av det norske hudpleiemerket Dr. Ankerstjerne.

Dr. Ankerstjerne = Scandi beauty

Dr. Ankerstjerne har utviklet en serie kvalitetsprodukter spesielt rettet mot skandinaviske forhold. Helt i tråd med uttrykket «Scandi beauty»!

Målet var å revolusjonere vårt syn på avansert hudpleie. Nøkkelordene er enkle hudpleierutiner kombinert med avanserte kosmeceutiske produkter. Produktene har høy konsentrasjon av ingredienser som virker synergistisk i huden og gir den faktiske effekten du skal kunne se, føle og måle.

 

Hudpleiemarkedet er fullt av merker som alle påstår å forbedre eller redusere eller fikse hudproblemer. De fleste av disse er avhengige av generisk informasjon som finnes om visse ingredienser.

Dr. Ankerstjerne fokuserer på vitenskap og dokumentasjon, og har lagt til rette for at uavhengige kliniske studier skal utføres på alle deres produkter. For deg som forbruker betyr det at du ikke bare får produkter som fungerer, men også informasjon om hva du kan forvente. ¨

Effektiv og enkel hudpleie

Tunge, flertrinns hudpleierutiner hører hjemme i fortiden, mener Ankerstjerne. Derfor består deres utvalg av en håndfull produkter for alle hudtyper, aldre og værforhold.

Dr. Ankerstjerne handler om færre produkter som gjør mer for huden din. Du skal både se bra ut og føle deg bra med deres produkter.

 

Scandinavian Beauty anbefaler:

Vi digger produktene fra Dr. Ankerstjerne! Med en så enkel og effektiv serie kan alle pleie huden riktig. Vi synes denne serien egner seg spesielt godt til:

  • Ung hud som ikke opplever problemhud, men som vil forebygge tap av fuktighet, vitaminer, næring og byggestener i huden. Altså forebygge hudaldring ved å ivareta en god hudhelse.
  • Voksen hud som ikke er vant til svært aktiv hudpleie og kanskje heller ikke en hudpleierutine med mange steg.
  • Menn som ønsker enkle og effektive produkter.

Dr. Ankerstjerne gir deg enkelt god hudhelse, og på denne måten forebygger du hudskade og hudaldring.

 

Produktet fra Dr. Ankerstjerne som alle bør bruke:

Vi synes et av produktene skiller seg såpass ut at alle bør bruke dette i sin daglige hudpleierutine. SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel er en ultrahydrerende vitaminbombe med antioksidanter! Gelen er nesten for god til å være sann: den er fullpakket med en høydose vitamin B3 (Niacinamid 4%), Vitamin B5 ( Dexpanthenol 5%), Vitamin A, Vitamin E og Sea Buckthorn ekstrakt, som er rikt på Vitamin C. De aktive virkestoffene bidrar med en lang rekke veldokumenterte effekter:

  • Reduserer hyperpigmentering, rynker og fine linjer
  • Forbedrer hudens egen barrierefunksjon og fuktinnhold
  • Motvirker irritasjon og tørrhet gjennom antiinflammatoriske egenskaper
  • Forbedrer hudens struktur og elastisitet gjennom stimulering av
  • kollagensyntesen

Produktet er vegansk og inneholder ikke parabener, silikon eller mikroplast.

 

Ønsker du å teste produktene? Følg denne linken:

https://www.scandinavianbeauty.no/search?type=product&q=ankerstjerne
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Masker til tørr hud
Masker til tørr hud

av Anki Hansen

Tørr eller dehydrert hud er hud som mangler vann/fuktighet, ikke fett/olje. Alle kan ha dehydrert hud, selv de med fet hud og akne. Les mer

 

Les mer

Opplever du tørr hud på vinteren?
Opplever du tørr hud på vinteren?

av Anki Hansen

Dehydrert hud føles trang og ru, og kan av og til flasse. I alvorligere tilfeller vil slik hud være rød og irritert, og kan til og med klø. Du kan sjekke om huden din er dehydrert ved å dytte huden på kinnene opp. Les mer

Les mer

Hva er egentlig Niacinamid?
Hva er egentlig Niacinamid?

av Anki Hansen

Niacinamid er en aktiv form for  B3-vitamin. Det er et svært etterspurt ingrediens i hudpleieprodukter. Den kalles «ingrediensen som virker mot alt». Noen serier selger produkter med dette som eneste ingrediens, mens andre bruker det sammen med andre ingredienser. Elixir har gjort niacinamid kjent i Norge, men dette er ikke en ukjent ingrediens i den profesjonelle hudpleiebransjen.

Les mer