PRF – verdens mest avanserte hudpleieteknologi

PRF – verdens mest avanserte hudpleieteknologi

av Anki Hansen

IPRF – verdens mest avanserte hudpleieteknologi

IPRF er i følge International Association of Physicians in Esthetic Medicine og American Society of Plastic Surgeons den raskest voksende estetiske behandlingen i USA. Denne teknikken benytter vi i våre klinikker, under kyndig veiledning av verdens fremste ekspert på området, Dr. Richard Miron.

Scandinavian Beauty´s IPRF gir veldokumenterte resultater ved hjelp av dine egne stamceller kombinert med godt kjente teknikker.

 

Kroppen vår er verdens mest avanserte maskineri!

Den har en enestående evne til å beskytte og reparere seg selv. Det finnes ingen ingredienser, maskiner eller teknologi som like effektivt reparerer skade i din kropp. 

Dine stamceller er unike for deg,  akkurat som ditt fingeravtrykk. Stamceller er individuelle unike celler som er ansvarlige for reparasjon av skade og vedlikehold av vev i kroppen. Stamceller omgjøres til hvilke som helst andre celler ved behov. Ved hjelp av dine stamceller repareres dine skader effektivt. Dette kan vi nå dra nytte av ved at vi introduserer IPRF, vedens mest avanserte hudpleieteknologi.

 

 

Hva gjør IPRF for din hud?

Hva skjer i huden når den eldes?

Linjer, rynker og tap av elastisitet indikerer endringer i den dermale strukturen av huden. Dette er en degenerativ prosess forårsaket av kronologisk og miljømessig påvirkning. Når viktige strukturelle fibre som kollagen og elastin, reduseres, endres eller skades, forårsaker dette endringer i huden.

 • Tap av fasthet og elastisitet i huden
 • Fine linjer og rynker
 • Uregelmessig pigmentering og struktur
 • Forstørrede porer
 • Tørr hud
 • Tap av volum i ansiktet

 

Hvordan virker IPRF på huden?

En av kroppens unike funksjoner et at den hele tiden utvikler nye stamceller, som står parat til å reparere skade i kroppen vår. Hudskade kan være sår/arr, pigmentflekker, tap av collagen og elastin (hudaldring), solskade osv. IPRF er en ny metode som skiller ut de potente stamcellene fra blodet ditt for å stimulere huden vår til reparasjon og fornyelse.

Med en enkel blodprøve kan en konsentrasjon av stamceller fra ditt eget blod samles opp og brukes til å stimulere og behandle huden din for å oppnå enestående resultater. Inget fabrikert serum verden er like effektivt på din hud som dine egne stamceller.

 

 

IPRF - enkelt, effektivt og 100% naturlig

 • 300% økning i produksjonen av elastiske fibre
 • Signifikant forbedring av hudvolum og elastisitet
 • Oppstrammende egenskaper og vesentlig reduksjon i rynkedybde
 • Behandler akne-arrdannelse
 • Minimalt invasiv
 • Nedetid på mindre enn 24 timer
 • Forbedrer hudtekstur og hudtone
 • Ingen kjemikalier eller tilsetningsstoffer

 

   

Her kan du booke IPRF i våre klinikker :

Klinikk på Kolbotn: Kolbotn Hudpleie

Klinikk i Oslo: Colosseum Medi SPA

Klinikk i Sandvika: Face-It Klinikk Sandvika

Klinikk på Bekkestua: Ma Belle Beautycenter

Klinikk i Fredrikstad: Deluxe SPA Clinic

Klinikk i Bergen/Knarvik: Knarvik Hud og fotpleie klinikk

Klinikk i Trondheim: Scandinavian Beauty Trondheim

 

 

Har du tidligere testet PRP?

PRF (Platelet Rich Fibrin) - overtar for PRP

I den siste tiden har PRF (Platelet Rich Fibrin) tatt mer og mer over for PRP, også kalt Draculabehandlingen”. Det er en vesentlig forskjell på disse behandlingene som gjør at man sier at PRF er andre generasjons blodplasma-behandling.

Både PRP og PRF utføres ved at man tar en blodprøve av pasienten, før man sentrifugerer blodet i en viss hastighet og tid. Blodet skiller seg, slik at man sitter igjen med et plasma (blodserum) med de stoffene i blodet man ønsker å injisere tilbake i huden for å oppnå ønsket regenererende effekt. PRP og PRF sentrifugeres ulikt, og forskerne har dokumentert at PRF har mer enn 3 ganger bedre effekt.

 

 

Kilder:
International Association of Physicians in Esthetic Medicine - https://iapam.com/
American Society of Plastic Surgeons - https://www.plasticsurgery.org/
Care Aesthetics: https://care-esthetics.com
Anki Hansen
Anki Hansen

Forfatter
Flere innlegg om Behandlinger

Hydrafacial gir synlig resultat uten nedetid
Hydrafacial gir synlig resultat uten nedetid

av Anki Hansen

"Huden min har sjelden sett bedre ut og resultatet varte lenge" hører vi ofte i klinikkene fra de som tester Hydrafacial behandling. 

Les mer

Green Peel® - en glød du ikke kan sminke deg til
Green Peel® - en glød du ikke kan sminke deg til

av Anki Hansen

Green Peel® har eksistert i Norge i en mannsalder. Med noen få unntak er dette den eneste behandlingen som fremdeles er like populær, om ikke mer enn den var i starten. Hvordan er det mulig?

Les mer

YOUnique - garanterer det beste til din hud.
YOUnique - garanterer det beste til din hud.

av Anki Hansen

Er du usikker på om produktene dine og behandlingen du får er de mest effektive til din hud? YOUnique Start gir deg oppskriften til huden du ønsker deg.

  Les mer