Hydrafacial gir synlig resultat uten nedetid

Hydrafacial gir synlig resultat uten nedetid

av Anki Hansen

"Huden min har sjelden sett bedre ut og resultatet varte lenge" hører vi ofte i klinikkene fra de som tester Hydrafacial behandling. 

 

 

 

Hva er HydraFacial?

HydraFacial er den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter - alt på en gang. Ved å benytte Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og tilstopping, samtidig som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden.

HydraFacial's patenterte teknologi, tar non-ablativ ansiktsforyngelse til et helt nytt nivå. Med fire enkle trinn og valgfri tilleggsbehandlinger, jobber HydraFacial med å gjenopprette huden til en ungdommelig og sunn tilstand. HydraFacial kan gjøres som klassisk hudbehandling, eller som tilpasset behandling for jevnere hudtone eller anti-age. Spør din behandler om hva som passer din hud.

 

Superkirurg og superkjendis Dr. Nassif, bruker Hydrafacial før kosmetiske inngrep. For at huden skal være på sitt beste før inngrepet slik at det endelige resultatet blir best mulig. Han har også laget et eget serum til behandlingen som jeg liker svært godt!

 

 

 

HydraFacial hjelper mot:

➡️ fine linjer og rynker

➡️ store porer

➡️ fet hud og utbrudd

➡️ brune flekker

➡️ rød, tørr og irritert hud

➡️ mot talgproduksjon i huden

➡️ synlige blodkar i huden

 

 

 

Hvordan foregår HydraFacial?

Hydrafacial foregår i 3 - 4 trinn, alt etter hudtype og behandling.

 1. Rensing og Eksfoliering Med Activ- 4 ™, som er en kombinasjon av melkesyre og glucosamine. Dette myker opp og renser huden, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.
 2. Acid Peel, den potente GlySal løsningen i kombinasjon med Vortex-Fusion teknologien, er uovertruffen ved dyp rensing og peeling av huden. Dette dabbes eller strykes på huden i områder som er tettet til og trenger litt dypere behandling.
 3. Vortex-Extraction ™ I dette trinnet benyttes Beta-HD ™ for å myke opp talg og urenheter. Her trekker man ut talg og slagstoffer ved bruk av et skånsomt sug istedenfor manuell klemming.
 4. Vortex-Fusion. Det siste trinnet er utviklet for å avgifte/detoxe og beskytte huden mot frie radikaler, og inneholder «super-serum» Antiox-6 ™ som fyller på hudens naturlige elastisitet og fuktighet. Denne kraftige formelen kombinerer hyaluronsyre, som er veldig fuktighetsgivende, med avgiftende antioksidanter som vitamin A, E, hvit te ekstrakt, hestekastanje ekstrakt og rosmarinekstrakt.

 

Hva kan du forvente etter en behandling med Hydra Facial?

Vår erfaring er at du kan forvnete samme resultat som av en god hudpleiebehandling x 10.

 • Unik behagelig dyprens - av hver eneste pore.
 • Fjerner hudormer og løser opp tilstoppninger.
 • Fine linjer og rynker reduseres.
 • Normalisering av oljeproduksjon og akne.
 • Eksfolierer og peeler hudens overflate - effektivt, behagelig og skånsomt.

Du vil oppleve en jevn hudoverflate og en hud som ser veldig sunn g velfungerende ut. Huden er synlig plumpet med fuktighet og har en sunn glød som varer lenge.

 

 

Hvor lenge varer effekten av HydraFacial ?

Varigheten av en behandling avhenger av utgangspunkt, område som behandles, alder, livsstil etc. Ofte vil resultatet av en behandling vare lengre dersom du har gjort det jevnlig over en lengre periode.  For optimal effekt anbefaler vi en kur på 3 - behandlinger med HydraFacial, men den kan fint gjøres som enkeltbehandling. Jeg skriver dette en uke etter behandling og huden min har fremdeles lekker glød og ser betraktelig sunnere ut enn normalt.

 

Etterbehandling etter HydraFacial

Din hudterapeut anbefaler deg gjerne produkter som holder resultatet vedlike lenge. En god rutine vil som regel bestå av rens, peeling, gjerne et c-vitamin serum, en dagkrem som passer din hud og en solfaktor.

 

For mer informasjon om Hydrafacial, kontakt Ma Belle på Bekkestua eller DeLuxe i Fredrikstad eller Knarvik Hud- og fotpleie.
Anki Hansen
Anki Hansen

Forfatter
Flere innlegg om Behandlinger

Green Peel® - en glød du ikke kan sminke deg til
Green Peel® - en glød du ikke kan sminke deg til

av Anki Hansen

Green Peel® har eksistert i Norge i en mannsalder. Med noen få unntak er dette den eneste behandlingen som fremdeles er like populær, om ikke mer enn den var i starten. Hvordan er det mulig?

Les mer

PRF – verdens mest avanserte hudpleieteknologi
PRF – verdens mest avanserte hudpleieteknologi

av Anki Hansen

Denne behandlingen er i følge International Association of Physicians in Esthetic Medicine og American Society of Plastic Surgeons den raskest voksende estetiske behandlingen i USA. Denne teknikken benytter vi i våre klinikker, under kyndig veiledning av verdens fremste ekspert på området, Dr. Richard Miron.

Les mer

YOUnique - garanterer det beste til din hud.
YOUnique - garanterer det beste til din hud.

av Anki Hansen

Er du usikker på om produktene dine og behandlingen du får er de mest effektive til din hud? YOUnique Start gir deg oppskriften til huden du ønsker deg.

  Les mer