Green Peel® - en glød du ikke kan sminke deg til

Green Peel® - en glød du ikke kan sminke deg til

av Anki Hansen

Hvorfor velger så mange Green Peel® ?

 

Green Peel® har eksistert i Norge i en mannsalder. Med noen få unntak er dette den eneste behandlingen som fremdeles er like populær, om ikke mer enn den var i starten. Hvordan er det mulig?

 

 

Trygg hudfornyelse

Scandinavian Beauty er opptatt av å ta vare på hudens helse, fordi god hudhelse gir en frisk og lekker hud. Green Peel® er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Du vil også se synlig bedring på uren hud, utbrudd, arr og ujevn hudtone, pigmentering, solskadet, grå, gusten hud og store porer. Som du skjønner gjør Green Peel® noe med hudhelsen. En sunn hud reparerer seg bedre selv.

 

Green Peel® er en real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst. Huden får økt stryke, sunnhet og spenst. Som en PT er for en sunn kropp er Green Peel® for huden din

 

 

100% naturlig og svært effektivt

Green Peel® inneholder kun rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina. Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyprvirkende peeling kan være helt naturlig. Men naturlig betyr ikke nødvendigvis «uten effekt». Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe den viktige hudbarrieren. I motsetning til mange sterke behandlinger på markedet nå. Selv den dype Green Peel® Classic er skånsom tross sin kraftige dybdeeffekt.

 

Urtenes effekt

Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene. Urtenes peelende effekt på hudoverflaten øker sirkulasjonen og penetrasjonevnen i huden. Dette er helt avgjørende for at urtemaskens svært aktive stoffer kan slippe til og stimulerer hudens dypere lag. Huden trekker godt til seg aktive ingredienser i flere dager etter behandlingen.

Green Peel® er en trygg behandling som stimulerer optimalt med minimalt stress. Gløden og den karakterisktiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel®, er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. Behandlingene gir en fantastiske glød!

 

 

 


Green Peel®  i tre styrker:

Green Peel® Fresh Up

Den mildeste behandlingen gir lekker glød og virker på hudaldrinag. Populært kalt «party peel» da huden får en flott glød. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser hudaldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.  Unik behandling til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren. Vi anbefaler denne dagen før du skal på fest – huden blir så lekker og enkel å sminke!

 

Green Peel® Energy

Dette er en dypere variant som passer ypperlig for de som trenger mer effekt på hudaldring. Effektiv på linjer, pigmentflekker, store porer og akne. Vil kunne være litt rød etterpå og noen få kan oppleve leet flass (meling) men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.  Best av alt er det at du ser en bedring og at du vil merke at huden trekker godt til seg de aktive produktene du bruker hjemme.

 

Green Peel® Classic

Fullstendig hudfornyelse på 5 dager, men likevel utrolig effektiv og trygg behandling! . Perfekt for de med synlige hudproblemer som ønsker fornyet hud uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi. Suksessen til den opprinnelige GREEN PEEL® Classic metoden av Dr. med. Christine Schrammek viser til utrolige resultater over mange tiår. Passer for de med dype linjer, grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud. På kropp: akne, arr, strekkmerker og celulitter. Denne behandlingen gir deg flass og etterfølges av en fuktighetsbehandling.

 

 

Føler du at huden er litt gusten og at den ikke helt oppfører seg slik du ønsker er denne behandlingen et perfekt valg. Og husk at her brukes ingen syre, kun urter som huden kan jobbe med. Du bør prøve!

 

Alle våre klinikler har sertifiserte Green Peel® terapeuter - finn din klinikk her:

Scandinavian Beauty klinikker
Anki Hansen
Anki Hansen

Forfatter
Flere innlegg om Behandlinger

Hydrafacial gir synlig resultat uten nedetid
Hydrafacial gir synlig resultat uten nedetid

av Anki Hansen

"Huden min har sjelden sett bedre ut og resultatet varte lenge" hører vi ofte i klinikkene fra de som tester Hydrafacial behandling. 

Les mer

PRF – verdens mest avanserte hudpleieteknologi
PRF – verdens mest avanserte hudpleieteknologi

av Anki Hansen

Denne behandlingen er i følge International Association of Physicians in Esthetic Medicine og American Society of Plastic Surgeons den raskest voksende estetiske behandlingen i USA. Denne teknikken benytter vi i våre klinikker, under kyndig veiledning av verdens fremste ekspert på området, Dr. Richard Miron.

Les mer

YOUnique - garanterer det beste til din hud.
YOUnique - garanterer det beste til din hud.

av Anki Hansen

Er du usikker på om produktene dine og behandlingen du får er de mest effektive til din hud? YOUnique Start gir deg oppskriften til huden du ønsker deg.

    Les mer