Om oss

Scandinavian Beauty er en norsk hudpleiekjede som skiller seg fra mer tradisjonelle hudpleie klinikker. Scandinavian Beauty står for kompromissløs kvalitet med nøye utvalgte produkter og behandlinger.

Scandinavian Beauty handler om et noe enklere og mer naturlig hudpleieregime.  Vi tror på den naturlige skjønnheten, med rene effektive produkter - Scandinavian beauty!

Scandinavian Beauty teller i dag 9 klinikker, vi er i kraftig vekst og vil både kjøpe og etablere egne klinikker i tiden fremover. Når du kommer inn på en Scandinavian Beauty klinikk vil du bli møtt med det vi mener er de beste og mest avanserte produktene tilgjengelig på markedet i dag, nasjonalt og internasjonalt.

I Scandinavian Beauty klinikkene kan du forvente og få det ypperste som finnes innen avansert og medisinsk hudpleie. Vi er kompromissløse på å levere en god kundeopplevelse og det beste mulige resultat for deg og din hud.

Scandinavian Beauty skal være bransjeledende på profesjonalitet og kvalitet. Vi er trygge på våre verdier og vårt ansvar. Vi har 21 års aldersgrense på injeksjoner og vi unngår overbehandling. 

Med oss i selskapet har vi ca 100 hudterapeuter, kosmetiske sykepleiere og leger. 

Scandinavian Beauty vil i Premium segmentet tilby sømløse opplevelser mellom nett og klinikk og være relevante for våre kunder på alle plattformer.

 

SCANDINAVIAN BEAUTY AS

Org nr:     924 389 079

Adresse: Lilleakerveien 8, 0283 Oslo