Hva bør et hudpleieprodukt koste?

Hva bør et hudpleieprodukt koste?

av Anki Hansen

Er pris ensbetydende med god kvalitet? 

Det er dessverre ikke så enkelt å svare på, men jeg skal forsøke å gjøre det litt lettere for deg å forstå.

Hvorfor høy pris?

Høy pris på et hudpleieprodukt kan enten bety at det brukes ingredienser som koster mye, eller det kan bety at du betaler for merkevaren og dermed brandingen (markedsføringen) av dette produktet.

Det er helt umulig for en forbruker å vite hva som er hva, uten å sette seg mer inn i ingredienser eller oppsøke en hudterapeut som kan hjelpe.

Det finnes en rekke serier som bruker enorme ressurser på markedsføring av sine produkter, det etterlater ikke like store verdier til kjøp av ingredienser. Jeg sier ikke at alle velkjente merker bruker dårligere ingredienser, men det kan forekomme at et slikt produkt koster det samme som et mindre markedsført produkt som inneholder langt flere eller mer konsentrerte aktive ingredienser.

 

Hvilket prisnivå bør du ligge på?

Det er  ditt valg hvilket prisnivå du vil ligge på. Det skal alltid være mulig å finne «gode nok» produkter i alle prisklasser. Med dette mener jeg at litt billigere ingredienser ikke alltid er mye dårlige, de kan bare være mindre kostbare å fremstille og kanskje ikke fullt så moderne eller høyteknologiske.

Ulempen med billige produkter er ofte  at de tilsettes ingredienser som ikke er hudvennlige eller rett og slett ikke har noen effekt i det hele tatt på huden. Dette er ikke nødvendig.

Det eksisterer produkter i nesten alle prisklasser som benytter aktive ingredienser og utelater ingredienser vi ikke vil bruke på huden.  Ny teknologi koster og de billige produktene vil ikke kunne tilby det helt nyeste, men de kan tilby ingredienser med effekt og utelate unødvendige ingredienser.

Se våre anbefalte produkter her

 

Hva velger jeg?

Er du villig til å betale for det nyeste av ingredienser - det revolusjonerende i vår bransje? Da må produktene koste litt mer. De beste produktene for 20 år siden, er langt fra de beste nå. Ingrediensene som ble brukt da brukes fremdeles, men i kombinasjon med ny teknologi. Uten de nye ingrediensene vil produktet nå bli billigere og mer tilgjengelig.

For å unngå å føle deg lurt bør du få hjelp av en hudterapeut. Terapeutene er avhengig av effekt for å tjene på sitt yrke, de har ikke råd til å bruke produkter som kun er dyre fordi de er kjent merkevare. 

Ønsker du en gratis hudkonsultasjon?
Anki Hansen
Anki Hansen

Forfatter
Flere innlegg om Vinter

Pass på dette i vinter!
Pass på dette i vinter!

av Anki Hansen

Dehydrert hud føles trang og ru, og kan av og til flasse. I alvorligere tilfeller vil slik hud være rød og irritert, og kan til og med klø. Du kan sjekke om huden din er dehydrert ved å dytte huden på kinnene opp. Les mer

Les mer

Tørr vinterhud
Tørr vinterhud

av Anki Hansen

Alle opplever tørr hud innimellom. Noen har kronisk tørr hud, som innebærer at man mangler både fettstoffer, fuktighet og god beskyttelse. Andre opplever tidvis tørr hud. I dette tilfellet snakker vi om mangel på fuktighet. Les mer

Les mer