Hvorfor After-sun?

Hvorfor After-sun?

av Anki Hansen

Hvorfor skal du egentlig bruke after sun, i stedet for din ordinære bodylotion?

Det er mange gode grunner til å investere i en god aftersun når du skal være mye i solen. Aftersun gir ikke bare velbehag etter soling, den vil i tillegg stoppe brenningsprosessen i huden når den brukes riktig. I tillegg lindrer den varm og stram hud som har blitt utsatt for mye UV-stråling.

En after sun, eller etter-solkrem, er like individuell som en bodylotion, og det er variabelt hvor avansert innholdet er.  Her får du ofte det du betaler for.

 

 

 

Scandinavian Beauty anbefaler imidlertid mer avanserte produkter som gjør mer for huden. Vi forventer mer både av kroppskremer og after sun. Du kan selvfølgelig bruke din høyaktive bodylotion også etter soling. Sannsynligvis vil den gjøre mye for huden hele året.

 

En profesjonell after sun inneholder like aktive ingredienser, nøye utvalgt for å støtte huden under og etter soling. Derfor velger vi heller after sun enn bodylotion på solferie.

 

Dette vil en profesjonell after sun gjøre:

  • Virke kjølende og svalende på brent hud. Avanserte ingredienser kan gi deg en øyeblikkelig beroligende effekt slik at huden raskt blir mindre varm og irritert.
  • Det finnes ingredienser som «etterligner» d-vitamin, og dermed styrker det molekylære nettverket og hudens egen beskyttelse.
  • Antioksidanter avbryter kjedereaksjonen i cellene skapt av frie radikaler, og forhindrer også at cellene forstyrres/ø Det beskytter huden og hudcellene mot frie radikaler som fører til hudaldring og i verste fall hudkreft.
  • Innhold av ingredienser som Niacinamid kan redusere utviklingen av pigmentflekker.
  • Høyteknologisk after sun bruker bærestoffer som hjelper hudens egen beskyttelse og reparasjon der det er behov for det.
  • Produktene inneholder også ingredienser som danner en beskyttende film på overflaten av huden, og øyeblikkelig styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

 

Er du ekstra heldig kan din after sun også inneholde en «tanning accelerator» som stimulerer melaninsyntesen, fremmer økt pigmentdannelse og bidrar til en raskere, jevnere og mer holdbar brunfarge.

 

Scandinavian Beauty anbefaler disse:

https://www.scandinavianbeauty.no/search?type=product&q=after+sun

 
Anki Hansen
Anki Hansen

Forfatter
Flere innlegg om Sol

Hvor sterk er egentlig solen?
Hvor sterk er egentlig solen?

av Anki Hansen

De fleste er klar over behovet for solfaktor på stranden. Men hva med påskefjellet, eller i solveggen i byen? Når bør du begynne å beskytte deg, hvis du ikke er en av de som bruker SPF hele året? Og hvor sterk er egentlig solen? Les mer

Les mer