Hvorfor After-sun?

Hvorfor After-sun?

av Anki Hansen

Hvorfor skal du egentlig bruke after sun, i stedet for din ordinære bodylotion?

 

En after sun, eller etter-solkrem, er like individuell som en bodylotion, og det er variabelt hvor avansert innholdet er.  Her får du ofte det du betaler for.

De fleste bruker en ganske enkel bodylotion som skal gi fuktighet og dufte godt. Det finnes selvfølgelig after sun av samme kvalitet, som i tillegg til å fukte huden, virker beroligende og kjølende.

 

Scandinavian Beauty anbefaler imidlertid mer avanserte produkter som gjør mer for huden. Vi forventer mer både av kroppskremer og after sun. Du kan selvfølgelig bruke din høyaktive bodylotion også etter soling. Sannsynligvis vil den gjøre mye for huden hele året.

 

En profesjonell after sun inneholder like aktive ingredienser, nøye utvalgt for å støtte huden under og etter soling. Derfor velger vi heller after sun enn bodylotion på solferie.

 

Dette vil en profesjonell after sun gjøre:

  • Virke kjølende og svalende på brent hud. Avanserte ingredienser kan gi deg en øyeblikkelig beroligende effekt slik at huden raskt blir mindre varm og irritert.
  • Det finnes ingredienser som «etterligner» d-vitamin, og dermed styrker det molekylære nettverket og hudens egen beskyttelse.
  • Antioksidanter avbryter kjedereaksjonen i cellene skapt av frie radikaler, og forhindrer også at cellene forstyrres/ø Det beskytter huden og hudcellene mot frie radikaler som fører til hudaldring og i verste fall hudkreft.
  • Innhold av ingredienser som Niacinamid kan redusere utviklingen av pigmentflekker.
  • Høyteknologisk after sun bruker bærestoffer som hjelper hudens egen beskyttelse og reparasjon der det er behov for det.
  • Produktene inneholder også ingredienser som danner en beskyttende film på overflaten av huden, og øyeblikkelig styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

 

Er du ekstra heldig kan din after sun også inneholde en «tanning accelerator» som stimulerer melaninsyntesen, fremmer økt pigmentdannelse og bidrar til en raskere, jevnere og mer holdbar brunfarge.

 

Scandinavian Beauty anbefaler disse:

https://www.scandinavianbeauty.no/search?type=product&q=after+sun

 
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Masker til tørr hud
Masker til tørr hud

av Anki Hansen

Tørr eller dehydrert hud er hud som mangler vann/fuktighet, ikke fett/olje. Alle kan ha dehydrert hud, selv de med fet hud og akne. Les mer

 

Les mer

Opplever du tørr hud på vinteren?
Opplever du tørr hud på vinteren?

av Anki Hansen

Dehydrert hud føles trang og ru, og kan av og til flasse. I alvorligere tilfeller vil slik hud være rød og irritert, og kan til og med klø. Du kan sjekke om huden din er dehydrert ved å dytte huden på kinnene opp. Les mer

Les mer

Hva er egentlig Niacinamid?
Hva er egentlig Niacinamid?

av Anki Hansen

Niacinamid er en aktiv form for  B3-vitamin. Det er et svært etterspurt ingrediens i hudpleieprodukter. Den kalles «ingrediensen som virker mot alt». Noen serier selger produkter med dette som eneste ingrediens, mens andre bruker det sammen med andre ingredienser. Elixir har gjort niacinamid kjent i Norge, men dette er ikke en ukjent ingrediens i den profesjonelle hudpleiebransjen.

Les mer