Hvorfor After-sun?

Hvorfor After-sun?

av Anki Hansen

Hvorfor skal du egentlig bruke after sun, i stedet for din ordinære bodylotion?

 

En after sun, eller etter-solkrem, er like individuell som en bodylotion, og det er variabelt hvor avansert innholdet er.  Her får du ofte det du betaler for.

De fleste bruker en ganske enkel bodylotion som skal gi fuktighet og dufte godt. Det finnes selvfølgelig after sun av samme kvalitet, som i tillegg til å fukte huden, virker beroligende og kjølende.

 

Scandinavian Beauty anbefaler imidlertid mer avanserte produkter som gjør mer for huden. Vi forventer mer både av kroppskremer og after sun. Du kan selvfølgelig bruke din høyaktive bodylotion også etter soling. Sannsynligvis vil den gjøre mye for huden hele året.

 

En profesjonell after sun inneholder like aktive ingredienser, nøye utvalgt for å støtte huden under og etter soling. Derfor velger vi heller after sun enn bodylotion på solferie.

 

Dette vil en profesjonell after sun gjøre:

  • Virke kjølende og svalende på brent hud. Avanserte ingredienser kan gi deg en øyeblikkelig beroligende effekt slik at huden raskt blir mindre varm og irritert.
  • Det finnes ingredienser som «etterligner» d-vitamin, og dermed styrker det molekylære nettverket og hudens egen beskyttelse.
  • Antioksidanter avbryter kjedereaksjonen i cellene skapt av frie radikaler, og forhindrer også at cellene forstyrres/ø Det beskytter huden og hudcellene mot frie radikaler som fører til hudaldring og i verste fall hudkreft.
  • Innhold av ingredienser som Niacinamid kan redusere utviklingen av pigmentflekker.
  • Høyteknologisk after sun bruker bærestoffer som hjelper hudens egen beskyttelse og reparasjon der det er behov for det.
  • Produktene inneholder også ingredienser som danner en beskyttende film på overflaten av huden, og øyeblikkelig styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

 

Er du ekstra heldig kan din after sun også inneholde en «tanning accelerator» som stimulerer melaninsyntesen, fremmer økt pigmentdannelse og bidrar til en raskere, jevnere og mer holdbar brunfarge.

 

Scandinavian Beauty anbefaler disse:

https://www.scandinavianbeauty.no/search?type=product&q=after+sun

 
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

BABOR Adventskalender 2021 - kalenderen alle vil ha!
BABOR Adventskalender 2021 - kalenderen alle vil ha!

av Anki Hansen

Adventskalenderen til Babor trenger egentlig ingen introduksjon. Alle kjenner den og alle elsker den. Den har fått konkurranse de siste årene, men troner likevel soleklart på toppen både når det gjelder design og spesielt innhold.

Les mer

Hvilken syre velger du til huden din
Hvilken syre velger du til huden din

av Anki Hansen

Fruktsyre tok hudpleiebransjen med storm for en del år siden, revolusjonerte resultatene i alle behandlinger. I kjølvannet kom også en del reaksjoner. Fruktsyre er fremdeles et svært nyttig verktøy i behandlingen av problemhud, men vi har lært mer om hyppighet, mengde og type fruktsyre som brukes. Her får du en kort innføring:

Les mer

Sliter du med pigmentflekker?
Sliter du med pigmentflekker?

av Anki Hansen

Melanocyttene i huden produserer pigmentet melanin. Dette fargestoffet skal ideelt sett transporteres oppover i hudlagene og fordeles jevnt, for å danne beskyttelse mot UV-stråler. Brun hud er dermed hud som beskytter seg mot skade.

Les mer