Hvorfor After-sun?

Hvorfor After-sun?

av Anki Hansen

Hvorfor skal du egentlig bruke after sun, i stedet for din ordinære bodylotion?

 

En after sun, eller etter-solkrem, er like individuell som en bodylotion, og det er variabelt hvor avansert innholdet er.  Her får du ofte det du betaler for.

De fleste bruker en ganske enkel bodylotion som skal gi fuktighet og dufte godt. Det finnes selvfølgelig after sun av samme kvalitet, som i tillegg til å fukte huden, virker beroligende og kjølende.

 

Scandinavian Beauty anbefaler imidlertid mer avanserte produkter som gjør mer for huden. Vi forventer mer både av kroppskremer og after sun. Du kan selvfølgelig bruke din høyaktive bodylotion også etter soling. Sannsynligvis vil den gjøre mye for huden hele året.

 

En profesjonell after sun inneholder like aktive ingredienser, nøye utvalgt for å støtte huden under og etter soling. Derfor velger vi heller after sun enn bodylotion på solferie.

 

Dette vil en profesjonell after sun gjøre:

  • Virke kjølende og svalende på brent hud. Avanserte ingredienser kan gi deg en øyeblikkelig beroligende effekt slik at huden raskt blir mindre varm og irritert.
  • Det finnes ingredienser som «etterligner» d-vitamin, og dermed styrker det molekylære nettverket og hudens egen beskyttelse.
  • Antioksidanter avbryter kjedereaksjonen i cellene skapt av frie radikaler, og forhindrer også at cellene forstyrres/ø Det beskytter huden og hudcellene mot frie radikaler som fører til hudaldring og i verste fall hudkreft.
  • Innhold av ingredienser som Niacinamid kan redusere utviklingen av pigmentflekker.
  • Høyteknologisk after sun bruker bærestoffer som hjelper hudens egen beskyttelse og reparasjon der det er behov for det.
  • Produktene inneholder også ingredienser som danner en beskyttende film på overflaten av huden, og øyeblikkelig styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

 

Er du ekstra heldig kan din after sun også inneholde en «tanning accelerator» som stimulerer melaninsyntesen, fremmer økt pigmentdannelse og bidrar til en raskere, jevnere og mer holdbar brunfarge.

 

Scandinavian Beauty anbefaler disse:

https://www.scandinavianbeauty.no/search?type=product&q=after+sun

 
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Hva er egentlig antioksidanter? Hva gjør de for huden?
Hva er egentlig antioksidanter? Hva gjør de for huden?

av Anki Hansen

Du har sikkert hørt at du bør bruke antioksidanter på huden, men vet du hvorfor? Det har med hudaldring og beskyttelse å gjøre! La meg forsøke å forklare: Den raske forklaringen: Frie radikaler bryter ned huden og sørger for raskere hudaldring. Antioksidanter bekjemper frie radikaler. Vil du vite mer, kan du lese vider

Les mer

Čuvget - en norsk hudpleieserie med stor suksess!
Čuvget - en norsk hudpleieserie med stor suksess!

av Anki Hansen

Forskning viser at ekstraktet Arctic Čaga™ reduserer celleskader i huden med 80 % innen en time. Det er lett å forstå hvorfor urbefolkningen har kalt soppen «udødelighetens sopp» eller «skogens diamant»

Les mer

Det du bør vite hvis du bruker self-tan
Det du bør vite hvis du bruker self-tan

av Anki Hansen

Har solens etterlengtede tilbakekomst ført til at de vinterhvite leggene oppleves i overkant hvite? Ikke løp til nærmeste solarium! Det finnes en sunn måte å få litt brunfarge på - både til ansikt og kropp.

Les mer