Hvorfor After-sun?

Hvorfor After-sun?

av Anki Hansen

Hvorfor skal du egentlig bruke after sun, i stedet for din ordinære bodylotion?

 

En after sun, eller etter-solkrem, er like individuell som en bodylotion, og det er variabelt hvor avansert innholdet er.  Her får du ofte det du betaler for.

De fleste bruker en ganske enkel bodylotion som skal gi fuktighet og dufte godt. Det finnes selvfølgelig after sun av samme kvalitet, som i tillegg til å fukte huden, virker beroligende og kjølende.

 

Scandinavian Beauty anbefaler imidlertid mer avanserte produkter som gjør mer for huden. Vi forventer mer både av kroppskremer og after sun. Du kan selvfølgelig bruke din høyaktive bodylotion også etter soling. Sannsynligvis vil den gjøre mye for huden hele året.

 

En profesjonell after sun inneholder like aktive ingredienser, nøye utvalgt for å støtte huden under og etter soling. Derfor velger vi heller after sun enn bodylotion på solferie.

 

Dette vil en profesjonell after sun gjøre:

  • Virke kjølende og svalende på brent hud. Avanserte ingredienser kan gi deg en øyeblikkelig beroligende effekt slik at huden raskt blir mindre varm og irritert.
  • Det finnes ingredienser som «etterligner» d-vitamin, og dermed styrker det molekylære nettverket og hudens egen beskyttelse.
  • Antioksidanter avbryter kjedereaksjonen i cellene skapt av frie radikaler, og forhindrer også at cellene forstyrres/ø Det beskytter huden og hudcellene mot frie radikaler som fører til hudaldring og i verste fall hudkreft.
  • Innhold av ingredienser som Niacinamid kan redusere utviklingen av pigmentflekker.
  • Høyteknologisk after sun bruker bærestoffer som hjelper hudens egen beskyttelse og reparasjon der det er behov for det.
  • Produktene inneholder også ingredienser som danner en beskyttende film på overflaten av huden, og øyeblikkelig styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

 

Er du ekstra heldig kan din after sun også inneholde en «tanning accelerator» som stimulerer melaninsyntesen, fremmer økt pigmentdannelse og bidrar til en raskere, jevnere og mer holdbar brunfarge.

 

Scandinavian Beauty anbefaler disse:

https://www.scandinavianbeauty.no/search?type=product&q=after+sun

 
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Dette bør du ta med på påskeferie
Dette bør du ta med på påskeferie

av Anki Hansen

Jeg pakker alltid for mye i toalettmappen. Den inneholder til enhver tid produkter til alle tenkelige og utenkelige hendelser og temperaturer. Les mer

Les mer

Er det mulig å oppnå lekker glød på 2 uker?
Er det mulig å oppnå lekker glød på 2 uker?

av Anki Hansen

Det er 2 uker til selskapet hvor du føler det er viktig at «alt stemmer», selv huden din. Men hva kan du egentlig gjøre med huden på to uker? Det er viktig å huske at endring av hudstruktur krever minst 4 uker, men det er likevel en del du kan gjøre på 2 uker.

Les mer

Fresh hud på en uke!
Fresh hud på en uke!

av Anki Hansen

Skal du i et viktig selskap, bryllup eller på en fest allerede om en uke? Synes du huden gjør alt annet enn å spille på lag med deg? les mer om hvordan du forbereder deg her

Les mer