Hvordan tar du vare på brunfargen utover høsten?

Hvordan tar du vare på brunfargen utover høsten?

av Anki Hansen

Har du vært på solferie i sommer og ønsker å bevare den fine fargen, uten at den blir grå og gusten? Så lenge huden er sunn og fungerer som den skal så vil også fargen se fresh ut. Følg tipsene under. 

 

 

 4 tips som bevarer brunfargen

1. Bruk peeling! 

Det høres kanskje merkelig ut, men fjerning av døde hudceller vil gi huden en ny glød. Det fjerner kanskje litt av fargen du har jobbet med i sommer, men denne fargen er nå grå og gusten. Peeling etterlater huden frisk og brun. Det ser utrolig mye bedre ut! Finn produkter her.

2. Pøs på med fuktighet!

Har du gjort dette hele ferien? Supert! Fuktighet har huden godt av hele året. Etter en solferie blir huden ekstra tørr. Bruk serum og masker med ekstra fuktighet hele sommeren, og fortsett etter ferien. Da vil huden se sunn og brun ut lenger. Finn produkter her.

3. Bruk selvbruning!

Selvbruning gir en helt ufarlig brunfarge som kan forlenge sommerfølelsen. Selvbruning finnes i mange varianter, noen gir mørk farge, andre en gradvis oppbygging av farge og noen er ekstra godt egnet til ansikt. Husk å peele godt før bruk for å oppnå et jevnt og naturlig resultat. Liker du ikke å bruke vott til påføring, så husk at vaskepulver til hvitvask fjerner rester i hendene effektivt etter påføring! Finn vår favoritt her.

4. Bruk solpudder!

Bruk for all del ikke mørkere foundation for å se brunere ut. Dette gir et gammelt og ufresht utseende. Bruk foundation i en farge tilpasset din hudtone, eller bytt til en BB cream eller farget dagkrem som lar din brune hud skinne gjennom. Påfør solpudder på toppen for å se «solkysset» ut. Ikke overdriv. Det skal se naturlig ut! Påfør solpudder med bred kost i et tretall, fra midt i hårfestet i pannen, i en bue langs tinning og ut på kinnben og så tilbake mot øret og langs kjeveben. Samme bevegelse på begge sider. 

 

 

Lykke til! 💛
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Hvilken syre velger du til huden din
Hvilken syre velger du til huden din

av Anki Hansen

Fruktsyre tok hudpleiebransjen med storm for en del år siden, revolusjonerte resultatene i alle behandlinger. I kjølvannet kom også en del reaksjoner. Fruktsyre er fremdeles et svært nyttig verktøy i behandlingen av problemhud, men vi har lært mer om hyppighet, mengde og type fruktsyre som brukes. Her får du en kort innføring:

Les mer

Sliter du med pigmentflekker?
Sliter du med pigmentflekker?

av Anki Hansen

Melanocyttene i huden produserer pigmentet melanin. Dette fargestoffet skal ideelt sett transporteres oppover i hudlagene og fordeles jevnt, for å danne beskyttelse mot UV-stråler. Brun hud er dermed hud som beskytter seg mot skade.

Les mer

Dette er viktig for huden din i høst
Dette er viktig for huden din i høst

av Anki Hansen

Om sommeren føler vi oss freshe, og huden virker velfungerende og frisk. Vi får påfyll av d-vitamin og en frisk farge. Vi vet alle at denne følelsen ikke er vedvarende. Faktisk kan mange føle at huden forverres dramatisk om høsten. Hva skyldes egentlig dette? Hva kan du gjøre for å bevare den sunne gløden?

Les mer