Hva bør et hudpleieprodukt koste?

Hva bør et hudpleieprodukt koste?

av Anki Hansen

Er pris ensbetydende med god kvalitet? 

Det er dessverre ikke så enkelt å svare på, men jeg skal forsøke å gjøre det litt lettere for deg å forstå.

Hvorfor høy pris?

Høy pris på et hudpleieprodukt kan enten bety at det brukes ingredienser som koster mye, eller det kan bety at du betaler for merkevaren og dermed brandingen (markedsføringen) av dette produktet.

Det er helt umulig for en forbruker å vite hva som er hva, uten å sette seg mer inn i ingredienser eller oppsøke en hudterapeut som kan hjelpe.

Det finnes en rekke serier som bruker enorme ressurser på markedsføring av sine produkter, det etterlater ikke like store verdier til kjøp av ingredienser. Jeg sier ikke at alle velkjente merker bruker dårligere ingredienser, men det kan forekomme at et slikt produkt koster det samme som et mindre markedsført produkt som inneholder langt flere eller mer konsentrerte aktive ingredienser.

 

Hvilket prisnivå bør du ligge på?

Det er  ditt valg hvilket prisnivå du vil ligge på. Det skal alltid være mulig å finne «gode nok» produkter i alle prisklasser. Med dette mener jeg at litt billigere ingredienser ikke alltid er mye dårlige, de kan bare være mindre kostbare å fremstille og kanskje ikke fullt så moderne eller høyteknologiske.

Ulempen med billige produkter er ofte  at de tilsettes ingredienser som ikke er hudvennlige eller rett og slett ikke har noen effekt i det hele tatt på huden. Dette er ikke nødvendig.

Det eksisterer produkter i nesten alle prisklasser som benytter aktive ingredienser og utelater ingredienser vi ikke vil bruke på huden.  Ny teknologi koster og de billige produktene vil ikke kunne tilby det helt nyeste, men de kan tilby ingredienser med effekt og utelate unødvendige ingredienser.

Se våre anbefalte produkter her

 

Hva velger jeg?

Er du villig til å betale for det nyeste av ingredienser - det revolusjonerende i vår bransje? Da må produktene koste litt mer. De beste produktene for 20 år siden, er langt fra de beste nå. Ingrediensene som ble brukt da brukes fremdeles, men i kombinasjon med ny teknologi. Uten de nye ingrediensene vil produktet nå bli billigere og mer tilgjengelig.

For å unngå å føle deg lurt bør du få hjelp av en hudterapeut. Terapeutene er avhengig av effekt for å tjene på sitt yrke, de har ikke råd til å bruke produkter som kun er dyre fordi de er kjent merkevare. 

Ønsker du en gratis hudkonsultasjon?




Anki Hansen
Anki Hansen

Forfatter



Legg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Må du egentlig rense huden så ofte?
Må du egentlig rense huden så ofte?

av Anki Hansen

Vi hudterapeuter kan ikke gjenta nok hvor viktig det er å rense huden. Likevel opplever vi stadig at mange dropper denne delen av sin hudpleierutine. Det mest sjokkerende er at de som bruker make-up dropper denne rutinen. Eller er du en av de som investerer en del tid og penger i gode hudpleieprodukter? Da dropper du vel ikke rensen?

Les mer

Gi huden en ny start - akkurat nå kan du oppnå varig endring i huden din!
Gi huden en ny start - akkurat nå kan du oppnå varig endring i huden din!

av Anki Hansen

Det er nemlig nå du kan gjøre de største endringene for huden din. Frem til mars/april kan du bruke litt mer aktive produkter enn utover sommeren. Dermed kan du oppnå et godt resultat som du bare må vedlikeholde resten av året. Les mer

Les mer

Kan huden bli bedre på en uke?
Kan huden bli bedre på en uke?

av Anki Hansen

Skal du i et viktig selskap, bryllup eller på en fest allerede om en uke? Synes du huden gjør alt annet enn å spille på lag med deg? les mer om hvordan du forbereder deg her

Les mer