Dette bør du ta med på påskeferie

Dette bør du ta med på påskeferie

av Anki Hansen

Jeg pakker alltid for mye i toalettmappen. Den inneholder til enhver tid produkter til alle tenkelige og utenkelige hendelser og temperaturer:

 1. Rens
 2. Toner
 3. Peeling (tenk om jeg føler behov for å peele, men ikke har peeling med ..)
 4. Maske (hvis jeg velger en nattmaske bruker jeg den.)
 5. Ampuller, serum og oljer (hvorfor kan jeg ikke bare velge ett av disse produktene?)
 6. Dagkrem
 7. Nattkrem
 8. Solkrem til barna og meg
 9. Lipbalm med og uten SPF
 10. Bodylotion

Her har jeg ikke inkludert makeup (i tilfelle jeg skulle forlate skidress og hytte), eller hårprodukter som forsikring mot «bad hairdays». Er alt dette egentlig nødvendig?

 Påske

5 produkter du bør ha med på påskeferie

Jeg har bestemt meg for å bruke litt ekstra tid på toalettmappen i år, slik at den ikke blir like tung som normalt. Så hva må jeg egentlig ha med på påskeferie?

Målet bør være at ferieuken ikke skal sette meg tilbake i behandlingsforløpet, ikke gi meg nye pigmentflekker (heller redusere gamle), og at jeg skal være godt nok beskyttet mot generell solskade. Det medfører at jeg trenger:

 

 1. Rens - Ta med en rens som ikke krever toner, og som fjerner solkrem, makeup og smuss.
 2. Serum - Har du plass til et serum eller ampuller? Velg et serum med hyaluronsyre som tilfører masse fuktighet og som virker i huden lengst mulig. Huden tørker raskt på fjellet, derfor et dette en viktig ingrediens.
 3. Dagkrem - Velg en dagkrem uten SPF, som du også kan bruke som nattkrem.
 4. SPF - Velg en SPF tilpasset din hudtype og dine behov. Den kan gjerne være litt pleiende, slik at den også gir et resultat på huden din.
 5. Ikke glem lepper og øyne! Øyekrem er viktig på fjellet, da skiturer er en påkjenning for denne tynne huden og lett tørker ut. Med en SPF til leppene som også er pleiende unngår du solbrente og tørre lepper.

 

 

God påske!

Klem fra Anki! <3
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Sjekk føflekkene dine!
Sjekk føflekkene dine!

av Anki Hansen

Følger du med på dine føflekker? Det kan du enkelt gjøre til en rutine ved å følge denne "alfabetreglen".

Les mer

Solkrem tilpasset din hudtype
Solkrem tilpasset din hudtype

av Anki Hansen

Vår og sommer byr ofte på mer uteliv for de fleste av oss. I tillegg er solen sterkere på denne tiden, og vi møter den med vinterblek hud, der pigmentcellene har ligget i dvale. Det tar noen dager i solen før de beveger seg opp til hudoverflaten og gjør oss brune, eller rettere sagt: beskytter oss slik de skal gjøre. Les mer

Les mer

Hvordan oppnå lekker glød på 1 uke
Hvordan oppnå lekker glød på 1 uke

av Fredrik Solstad

Skal du i et viktig selskap, bryllup eller på en fest allerede om en uke? Synes du huden gjør alt annet enn å spille på lag med deg? les mer om hvordan du forbereder deg her

Les mer