Dette bør du ta med på påskeferie

Dette bør du ta med på påskeferie

av Anki Hansen

Jeg pakker alltid for mye i toalettmappen. Den inneholder til enhver tid produkter til alle tenkelige og utenkelige hendelser og temperaturer:

 1. Rens
 2. Toner
 3. Peeling (tenk om jeg føler behov for å peele, men ikke har peeling med ..)
 4. Maske (hvis jeg velger en nattmaske bruker jeg den.)
 5. Ampuller, serum og oljer (hvorfor kan jeg ikke bare velge ett av disse produktene?)
 6. Dagkrem
 7. Nattkrem
 8. Solkrem til barna og meg
 9. Lipbalm med og uten SPF
 10. Bodylotion

Her har jeg ikke inkludert makeup (i tilfelle jeg skulle forlate skidress og hytte), eller hårprodukter som forsikring mot «bad hairdays». Er alt dette egentlig nødvendig?

 Påske

5 produkter du bør ha med på påskeferie

Jeg har bestemt meg for å bruke litt ekstra tid på toalettmappen i år, slik at den ikke blir like tung som normalt. Så hva må jeg egentlig ha med på påskeferie?

Målet bør være at ferieuken ikke skal sette meg tilbake i behandlingsforløpet, ikke gi meg nye pigmentflekker (heller redusere gamle), og at jeg skal være godt nok beskyttet mot generell solskade. Det medfører at jeg trenger:

 

 1. Rens - Ta med en rens som ikke krever toner, og som fjerner solkrem, makeup og smuss.
 2. Serum - Har du plass til et serum eller ampuller? Velg et serum med hyaluronsyre som tilfører masse fuktighet og som virker i huden lengst mulig. Huden tørker raskt på fjellet, derfor et dette en viktig ingrediens.
 3. Dagkrem - Velg en dagkrem uten SPF, som du også kan bruke som nattkrem.
 4. SPF - Velg en SPF tilpasset din hudtype og dine behov. Den kan gjerne være litt pleiende, slik at den også gir et resultat på huden din.
 5. Ikke glem lepper og øyne! Øyekrem er viktig på fjellet, da skiturer er en påkjenning for denne tynne huden og lett tørker ut. Med en SPF til leppene som også er pleiende unngår du solbrente og tørre lepper.

 

 

God påske!

Klem fra Anki! <3
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Er det mulig å oppnå lekker glød på 2 uker?
Er det mulig å oppnå lekker glød på 2 uker?

av Anki Hansen

Det er 2 uker til selskapet hvor du føler det er viktig at «alt stemmer», selv huden din. Men hva kan du egentlig gjøre med huden på to uker? Det er viktig å huske at endring av hudstruktur krever minst 4 uker, men det er likevel en del du kan gjøre på 2 uker.

Les mer

Fresh hud på en uke!
Fresh hud på en uke!

av Anki Hansen

Skal du i et viktig selskap, bryllup eller på en fest allerede om en uke? Synes du huden gjør alt annet enn å spille på lag med deg? les mer om hvordan du forbereder deg her

Les mer

Hva er egentlig antioksidanter? Hva gjør de for huden?
Hva er egentlig antioksidanter? Hva gjør de for huden?

av Anki Hansen

Du har sikkert hørt at du bør bruke antioksidanter på huden, men vet du hvorfor? Det har med hudaldring og beskyttelse å gjøre! La meg forsøke å forklare: Den raske forklaringen: Frie radikaler bryter ned huden og sørger for raskere hudaldring. Antioksidanter bekjemper frie radikaler. Vil du vite mer, kan du lese vider

Les mer