Dette bør du ta med på påskeferie

Dette bør du ta med på påskeferie

av Anki Hansen

Jeg pakker alltid for mye i toalettmappen. Den inneholder til enhver tid produkter til alle tenkelige og utenkelige hendelser og temperaturer:

 1. Rens
 2. Toner
 3. Peeling (tenk om jeg føler behov for å peele, men ikke har peeling med ..)
 4. Maske (hvis jeg velger en nattmaske bruker jeg den.)
 5. Ampuller, serum og oljer (hvorfor kan jeg ikke bare velge ett av disse produktene?)
 6. Dagkrem
 7. Nattkrem
 8. Solkrem til barna og meg
 9. Lipbalm med og uten SPF
 10. Bodylotion

Her har jeg ikke inkludert makeup (i tilfelle jeg skulle forlate skidress og hytte), eller hårprodukter som forsikring mot «bad hairdays». Er alt dette egentlig nødvendig?

 Påske

5 produkter du bør ha med på påskeferie

Jeg har bestemt meg for å bruke litt ekstra tid på toalettmappen i år, slik at den ikke blir like tung som normalt. Så hva må jeg egentlig ha med på påskeferie?

Målet bør være at ferieuken ikke skal sette meg tilbake i behandlingsforløpet, ikke gi meg nye pigmentflekker (heller redusere gamle), og at jeg skal være godt nok beskyttet mot generell solskade. Det medfører at jeg trenger:

 

 1. Rens - Ta med en rens som ikke krever toner, og som fjerner solkrem, makeup og smuss.
 2. Serum - Har du plass til et serum eller ampuller? Velg et serum med hyaluronsyre som tilfører masse fuktighet og som virker i huden lengst mulig. Huden tørker raskt på fjellet, derfor et dette en viktig ingrediens.
 3. Dagkrem - Velg en dagkrem uten SPF, som du også kan bruke som nattkrem.
 4. SPF - Velg en SPF tilpasset din hudtype og dine behov. Den kan gjerne være litt pleiende, slik at den også gir et resultat på huden din.
 5. Ikke glem lepper og øyne! Øyekrem er viktig på fjellet, da skiturer er en påkjenning for denne tynne huden og lett tørker ut. Med en SPF til leppene som også er pleiende unngår du solbrente og tørre lepper.

 

 

God påske!

Klem fra Anki! <3
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

BABOR Adventskalender 2021 - kalenderen alle vil ha!
BABOR Adventskalender 2021 - kalenderen alle vil ha!

av Anki Hansen

Adventskalenderen til Babor trenger egentlig ingen introduksjon. Alle kjenner den og alle elsker den. Den har fått konkurranse de siste årene, men troner likevel soleklart på toppen både når det gjelder design og spesielt innhold.

Les mer

Hvilken syre velger du til huden din
Hvilken syre velger du til huden din

av Anki Hansen

Fruktsyre tok hudpleiebransjen med storm for en del år siden, revolusjonerte resultatene i alle behandlinger. I kjølvannet kom også en del reaksjoner. Fruktsyre er fremdeles et svært nyttig verktøy i behandlingen av problemhud, men vi har lært mer om hyppighet, mengde og type fruktsyre som brukes. Her får du en kort innføring:

Les mer

Sliter du med pigmentflekker?
Sliter du med pigmentflekker?

av Anki Hansen

Melanocyttene i huden produserer pigmentet melanin. Dette fargestoffet skal ideelt sett transporteres oppover i hudlagene og fordeles jevnt, for å danne beskyttelse mot UV-stråler. Brun hud er dermed hud som beskytter seg mot skade.

Les mer