Cuvget produkttest

Cuvget produkttest

av Anki Hansen

PRODUKTTEST:

Anki, Blogg

Undertegnede ble presentert for Čuvget for en god stund siden og har brukt produktene lenge. Svært sjelden opplever jeg at hudpleieprodukter gjør mer enn jeg forventer.  Čuvget bleker mine pigmentflekker, roer irritasjonen jeg ofte opplever når jeg sover for lite, gir nok fuktighet og huden ser jevn og finporet ut.

Dette er en hudpleieserie av beste kvalitet, som fremmer det beste i huden min. Det er en arktisk evolusjon – en hudpleierevolusjon. Og alt dette kommer fra lille Norge.

 

Hva trenger dagens hud?

La meg innlede med å oppsummere hva dagens hud egentlig trenger:

I dag er vi mer utsatt for miljøpåkjenninger enn før,  solen er sterkere enn før, vi lever stressende liv og utsettes for andre eksterne forhold som påvirker hudens helse, og fremskynder aldringsprosessen.

Vi benytter i tillegg ofte svært sterke produkter og behandlinger som skal fornye huden vår. Dagens hud er stresset og litt sliten, den trenger en sterkere barrierefunksjon, bedre immunforsvar og ro til selv å jobbe med rekreasjon.

Vi ser ofte til naturen for å finne ingredienser som kan hjelpe huden vår. Planter som overlever all verdens påkjenninger helt uten synlig endring er interessante, og vi bruker stadig uttrekk av slike planter i hudpleieprodukter. Slike planter henter vi ofte i varmere strøk, men Čuvget bruker arktiske ingredienser som overlever en natur med ekstreme påkjenninger.


Arktiske ingredienser, brukt av urbefolkningen

Har du tenkt over hva den arktiske naturen har å by på?

Over polarsirkelen finner vi noen av de kaldeste og tøffeste værforholdene – og noen av de vakreste og reneste stedene  i verden. Gjennom naturlig utvikling har de arktiske artene fått en unik evne til å takle så vel vinterens ekstreme kulde og mørke, som sommerens strålende solskinn.

Den samiske befolkningen forteller om ingredienser de har brukt i mangfoldige år. Arktiske arter har gjennom naturlig utvikling fått en unik evne til å overleve i disse ekstreme værforholdene. Urbefolkningen i nord har et eget ord for det å få innsikt i naturens hemmeligheter. De kaller det ČUVGET.

Seriens grunnlegger Geir Håvard Kvalheim forteller at han tidlig lærte å sette pris på kontrasten mellom den lange, mørke vinteren og det konstante lyset fra midnattssola om sommeren. Han har laget produkter som skal forbedre hudens helse, basert på arbeidet til verdensledende forskere. Han har gjort arktisk evolusjon til en hudpleierevolusjon.

 

Čuvget inneholder høypotente arktiske ingredienser

Gjennom avansert vitenskap har ČUVGET klart å utnytte de mest potente egenskapene til arktiske arter for å skape en hudpleierevolusjon. Under ser du noen av ingrediensene jeg synes er spennende:

Arctic Čaga-ekstrakt

Arctic Čaga-ekstrakt utvinnes fra en soppsort som vokser på barken til bjørketrær i de nordlige delene av verden. Siden soppen vokser utenpå trærne, er den utsatt for ekstreme vær- og miljøforhold.

For å beskytte seg selv har den utviklet en rik sammensetning av biologisk aktive ingredienser. Noen av hovedkomponentene i ekstraktet er polysakkarider, betaglukaner og polyfenoler, som sammen bidrar til å redusere tegn på aldring. For å hjelpe huden mot daglige påkjenninger inneholder ekstraktet i tillegg en enestående sammensetning av antioksidanter.

 

Ny forskning på Arctic Čaga™

Forskning viser at ekstraktet Arctic Čaga™ reduserer celleskader i huden med 80 % innen en time. Det er lett å forstå hvorfor urbefolkningen har kalt soppen «udødelighetens sopp» eller «skogens diamant». Kunnskapen om helsegevinstene ved chagasopp har blitt ført videre fra generasjon til generasjon i århundrer, noe som gjør den til en av historiens mest respekterte naturmedisiner.»

 

Čaga i hudpleie

Čaga har tradisjonelt blitt brukt til å behandle sykdommer og immunforstyrrelser. Dette er også grunnen til at moderne vitenskap har sett nærmere på denne soppens helsemessige fordeler.

Arbeidet med å undersøke hvordan chaga kan brukes i sykdomsbehandling, har allerede pågått en stund. Det er imidlertid ingen andre som har avdekket chagaens store potensiale i hudpleie – før nå.

 

Stamcelleekstrakt fra tyttebærlyng

Gjennom forskning på arktiske arter fant man ut at tyttebærlyng har mye sterkere antioksiderende effekt enn både blåbær og multer. Denne lyngen er jo en evergreenplante som holder seg like grønn under snø og is, fordi at den er proppfull av antioksidanter. Dette er jo svært interessant å ta videre til hudpleieprodukter, og det brukes nå stamceller av denne lyngen i disse produktene.

 

Betaglukan

Denne ingrediensen virker svært betennelsesdempende, beroligende, kløestillende og fuktighetsgivende. Dette er perfekt for en stresset og sliten hud, og en hud som befinner seg i en betennelsestilstand. På denne måten vil betaglukan bedre hudhelsen, og forhindre og reparere skade (som aldring) på huden.

 

Stabilisert innkapslet omega-3

Stabilisert marint-baserte omega-3-fettsyrer som er innkapslet slik at effekten treffer huden der vi ønsker det, samtidig som ingredienset blir luktfritt. Dette kobler seg til cellemembranen og beskytter hudcellen. 

 

Čuvget hjemmepleierutine

Produktene til Čuvget er enkle å bruke, og passer alle hudtyper, fordi de bygger opp huden og fremmer dens egen evne til vedlikehold.

 

Čuvget Exfoliating Foaming Cleanser

Et gelbasert renseskum med eksfolierende effekt. Rensegelen er bygget opp av smarte, effektive enzymer som skånsomt, men sikkert fjerner døde hudceller. Like frisk som det rene arktiske vannet.

Dette har blitt en av mine favoritter! Den renser godt og etterlater huden med en jevn overflate og frisk følelse. Lar du den ligge på i noen minutter ekstra får du en enda bedre peelingeffekt. Jeg lover at du ser forskjell på huden etter rens med denne

 

Čuvget Stimulating Serum

Stimulerer hudens kollagenproduksjon, og hjelper deg med å opprettholde hudens helse. Serumet består blant annet av stamceller fra arktiske bær, marine ekstrakter med potente peptider og ikke minst betaglukaner. I kombinasjon har disse ingrediensene vist en bemerkelsesverdig evne til å redusere tegn på aldring.

Serumet skal optimalisere hudens miljø og sammensetning, og gi huden et glattere, mer ungdommelig og glødende utseende. Dette serumet elsker jeg! Jeg ser stor forskjell på huden allerede etter en måneds bruk. Huden er mer smidig, med færre linjer og mer fuktighet. Jeg får en fin glød etter påføring. Og det klisser ikke.  

 

Čuvget Protective Day Cream

Det optimale produktet for å motvirke tidlig aldring og påvirkning fra frie radikaler i løpet av dagen. Den silkemyke og raskt absorberte kremen består av flere potente aktive ingredienser. Deriblant et unikt kompleks av den prisbelønte omega-3-teknologien, og det patentsøkte plantebaserte Čaga™-ekstraktet.

ČUVGET Protective Day Cream skal styrke hudens eget forsvarssystem, beskytte mot både ytre og indre aldring, og sørge for at huden yter optimalt gjennom dagen.  

Denne kremen er en av mine favoritter fordi den gir huden mye uten å være for tung. Samtidig som den holder huden rolig under en stresset dag og beskytter med SPF. 

 

ČUVGET Renewal Night Cream

En unik sammensetning av ekstrakter fra arktiske planter, som har en bevist evne til å motvirke tegn på aldring. Kremens potente ingredienser, inkludert det unike, patentsøkte Arctic Čaga™-ekstraktet, stimulerer hudens reparasjon av celler og barrierefunksjoner.

Kremen skal forbedre hudens fuktighetsnivå og elastisitet, samtidig som den skal redusere fine linjer og rynker. ČUVGET Renewal Night Cream skal også stimulere reparasjon av celler, og motvirke indre og ytre aldring for en frisk og ungdommelig hud. Nattkremen overrasket meg skikkelig, da jeg er vant til tunge nattkremer.

Denne er lett, men reparerer huden merkbart og gir mer enn nok pleie i dybden. Den sørger for at huden jobber selv, og det er jo det vi helst ønsker oss. 

 

Čuvget Instant Vitamin Ampoules

Min nye forelskelse! En kraftig cocktail som reduserer tidlige aldringstegn, og etterlater huden jevn og glødende. Hver ampulle inneholder en maksimal konsentrasjon av det patentsøkte ekstraktet Arctic Čaga™ i kombinasjon med et potent vitaminkompleks som umiddelbart begynner å stimulere cellene til å reparere seg selv.

Jeg tester en del produkter og behandlinger og huden blir dessverre ganske irritert av dette. Disse ampullene reduserer nedetid etter sterke behandlinger og roer huden min på et blunk. De skjemmer meg bort, fordi jeg ikke lenger må vente 2-3 uker på en hud i balanse når jeg har teste noe jeg ikke burde.

Jeg opplever at huden min tåler mer og ser bedre ut når jeg bruker disse ampullene, så jeg kommer nok aldri til å slutte. 

 

ČUVGET Eye Contour Cream

En hurtigabsorberende øyekrem spesielt utviklet for å redusere fine linjer, poser og mørke ringer under øynene. Øyekremen inneholder en rekke aktive ingredienser, deriblant peptider, algeekstrakt, betaglukaner og stamceller fra tyttebær, som er en rik kilde til antioksidanter.

Resultatet er en effektiv øyrekrem som beskytter og stimulerer den ømfintlige huden rundt øynene.  Positiv effekt på fine linjer og rynker. Reduserer poser og mørke ringer under øynene. Beskytter den ømfintlige huden rundt øynene.

 

Produktene gir balanse til huden og anbefales alle hudtyper.

 

Klem fra Anki

PR & Content manager
Anki Hansen
Anki Hansen

ForfatterLegg igjen en kommentar

Kommentarer vil bli godkjent før de blir publisert


Flere innlegg om Hudpleie.

Solkrem tilpasset din hudtype
Solkrem tilpasset din hudtype

av Anki Hansen

Vår og sommer byr ofte på mer uteliv for de fleste av oss. I tillegg er solen sterkere på denne tiden, og vi møter den med vinterblek hud, der pigmentcellene har ligget i dvale. Det tar noen dager i solen før de beveger seg opp til hudoverflaten og gjør oss brune, eller rettere sagt: beskytter oss slik de skal gjøre. Les mer

Les mer

Hvordan oppnå lekker glød på 1 uke
Hvordan oppnå lekker glød på 1 uke

av Fredrik Solstad

Skal du i et viktig selskap, bryllup eller på en fest allerede om en uke? Synes du huden gjør alt annet enn å spille på lag med deg? les mer om hvordan du forbereder deg her

Les mer

Endelig er kultmaskene fra MCD Beauty Life i Norge!
Endelig er kultmaskene fra MCD Beauty Life i Norge!

av Anki Hansen

Innovative hydrogelmasker som fyller huden med aktiv pleie og etterlater den hydrert, glatt og smidig. Maskene er laget av et unikt hydrogelmateriale som holder opptil 50 prosent mer ingrediens enn en papirmaske.

Les mer