Gi huden en ny start - akkurat nå kan du oppnå varig endring i huden din!

Gi huden en ny start - akkurat nå kan du oppnå varig endring i huden din!

av Anki Hansen

Er du en av de som starter året med sunnere mat og kanskje litt mer trening? Hva med huden din - gjør du noe ekstra for den?

Det er nemlig nå du kan gjøre de største endringene for huden din. Frem til mars/april kan du bruke litt mer aktive produkter enn utover sommeren. Dermed kan du oppnå et godt resultat som du bare må vedlikeholde resten av året, og det skal ikke så mye til!

 

 

Er du lei av å bruke penger på produkter som ikke gir effekt?

Ikke kast bort tiden på produkter som lover utenkelige endringer. Scandinavian Beauty kan hud, og selger kun produkter som er godkjent av vårt internasjonale Advisory Board. Gode hudpleieprodukter skal:

 1. Styrke barrierebeskyttelsen i huden.

 2. Øke fuktighetsnivået i huden.

 3. Styrke immunforsvar i huden, for eksempel ved tilførsel av antioksidanter.

 4. Reparere allerede oppstått skade i huden, og beskytte mot fremtidig skade (som solskade, grove porer og blodkarsprenginger).

 

 

Gratis online konsultation eller konsultation i klinikk:

Har du allerede brukt mye penger på produkter som ikke virker?

Vi anbefaler alltid å gjøre endringer i samarbeid med en hudterapeut som kan anbefale behandlinger og hjemmepleie som passer din hud, tid og lommebok. 

Våre terapeuter kan hud og vet at det mest økonomiske er å få profesjonell hjelp med det samme, før du bruker mye penger på produkter og behandlinger som ikke virker. 

Du kan gjerne booke en gratis online hudkonsultasjon hos oss. Da vil du få hjelp av en hudterapeut med bred erfaring før du velger dine produkter Book her.

I våre klinikker får du en enda grundigere konsultasjon, inkludere hudanalyse. Du finner våre klinikker her: Scandinavian Beauty klinikker.

 

 

Hjemmepleie:

Under ser du også noen forslag til hjemmepleie av forskjellige hudproblemer. Det finnes langt flere alternativer innenfor alle kategorier, men her finner du produktregimer som garantert vil hjelpe huden din!

 

Vil du reparere og forebygge hudaldring?

 1. PharmaSkincare A-peel Cleanser og Toner med høy konsentrasjon av retinol og glykolsyre som eksfolierer (peeler) huden forsiktig, og fjerner urenheter fra overflaten. Samtidig vil rensen bidra til å redusere miljørelatert stress på huden. Squalane virker mykgjørende, og gir huden en plumpet og glatt følelse. Denne luksuriøse formelen renser, balanserer og hydrerer huden. 
 1. Schrammek Time Control RetiNight Essence er et nattserum med innovativ formel som jobber mot linjer og booster celleaktiviteten gjennom natten. Den unike kombinasjonen av aktive ingredienser gjør huden jevnere og fastere. Ekstra fuktighetsgivende faktorer og peptider øker høyt vanninnhold og støtter hudens reparasjonsprosesser: 
 1. Schrammek Hyaluron HY+ Performance Serum er et spesialserum med intens fukt til alle hudtyper. Den har en unik kombinasjon av hyaluronsyre i både høymolekylær og lavmolekylær vekt. Fuktighetsnivået må være i balanse når vi jobber mot hudaldring.
 1. PharmaSkincare Ph Protein Antioksidant Day Cream er en kraftfull blanding av aktive ingredienser! Potente soyaplanter skal gi huden essensielle proteinekstrakter, mens druefrøekstrakter og antioksidanter skal jobbe målrettet mot hudaldring og fine linjer. Denne luksuriøse kremen skal gi næring til huden, gjenopprette naturlig fuktighet, akselerere cellefornyelsen og gi god langsiktig beskyttelse av huden: 
 1. Elixir Retinex Eyecontour Cream er en øyenkrem med lett konsistens som trekker godt inn. Inneholder konsentrert retinol og peptider som motvirker rynker og tynn hud: 

  

 

Sliter du med utbrudd?

 1. Dr. Schrammek Deep Pore Cleanser er en rensemelk for normal til fet hud med en adstringerende og balanserende virkning. En intensiv rens som virker uten å tørke ut huden.  Beroliger, balanserer og normaliserer huden. 
 1. PharmaSkincare Acnecare toner er et unikt, avansert produkt som inneholder salisylsyre – en peelende ingrediens som forsiktig fjerner overflødig olje, døde hudceller, smuss og makeup uten å irritere eller tørke ut huden: 
 1. PharmaSkincare Acnecare Exsfoliator fjerner døde celler forsiktig, og hjelper til med å forhindre fremtidige utbrudd og irritasjon: 
 1. Schrammek Blemish Balm gir en fantastisk hudoverflate. Den beroligende/behandlende effekten gjør at den også kan benyttes om natten ved behov. Fargen Snow er hvit og etterlater bare et helmatt lag på hudoverflaten, men denne finnes i flere fargevarianter: 

 

 Maske

 

Ønsker du deg en jevnere hudoverflate?

 1. PharmaSkincare Brightening Cleanser og toner er første steg i hjemmebehandling av pigmentflekker. Rensen har en unik formel som er designet for jevnere farge, bedre klarhet i huden og dermed en jevnere hudoverflate. Rensen er forsterket med lakrisrotekstrakt, kojic-syre og glykolsyre som sammen gir en effektiv lysnende effekt: 
 1. Doctor Babor Age Spot Corrector er fullpakket med ingredienser som målrettet reduserer produksjonen av melanin og lipofuscin, som er ansvarlig for UV-indusert hyperpigmentering. Serumet hemmer også prosessene som forårsaker hudirritasjoner, og dermed beskytter den også mot postinflammatorisk hyperpigmentering: 
 1. Doctor Babor Age Spot Protector SPF30 er en lett dagkrem med SPF30. Bruk alltid SPF ved behandling av ujevn pigmentering! Denne vil effektivt forhindre nye pigmentflekker. Den inneholder UVA- og UVB-filtere, samt et ekstrakt som hemmer melaninsyntesen (pigmentproduksjonen). Den har antioksidanteffekt som styrker hudens naturlige beskyttelse, og inneholder også lysreflekterende pigmenter som gir øyeblikkelig glø
 1. Elixir Acticlear Eventone serum skal gi jevn fordeling av pigment i huden. Kojic skal ha en blekende effekt på mørke flekker (hyperpigmentering) og misfarging i huden. Serumet har en høy konsentrasjon av antioksidanter og beskytter mot frie radikaler og UV strå

 

 

 

Sliter du meg tørr hud (blanding av mangel på fuktighet og lite fettstoffer)?

 1. Schrammek Super Soft Cleanser inneholder naturlige ingredienser som blant annet avokado, jojoba, planteekstrakt og stemorsblomst, som etterlater huden herlig frisk og myk. Den er ideell for alle hudtyper, også de mest sensitive: 
 2. Elixixr pads 10% er effektiv fruktsyrepeeling i pads-form. Fruktsyren kommer i form av ren glykolsyre, Alfa (AHA) som gjør huden glatt og skinnende og fornyer og forbedrer huden. Peeling er en viktig del av din hudpleie. Behandlingen fjerner døde hudceller og gir en naturlig peel som øker effekten av fuktighet og næring du tilfører huden din: 
 3. Babor Hydra Plus ampulle er et intensiv fuktighetsgivende, mildt rensende og revitaliserende konsentrat som passer en fuktighetsfattig, kombinert eller trøtt og gusten hud. Inneholder ekstraktalger som aktiverer huden og binder fukt. Gir en fast, rosenfrisk og glatt hud. Suveren til all hud som mangler fuktighet:
 4. Elixir Hydractil rich cream tilfører nødvendige næringsstoffer og tilfører mye fuktighet. Kan brukes for å motvirke tørr hud hos alle hudtyper. Den rike konsistensen egner seg godt for normal, irritert og sensitiv hud:

  

 

 

Sensitiv eller rød hud:

 1. Doctor Babor Neuro Sensitive Intensive Calming Cleanser er en ekstra beroligende emulgerende rensemelk. Renser mykt og varsomt og skal ha en beroligende og balanserende virkning, og redusere følelsen av stramhet og ubehagelig kløe. For svært tørr og hypersensitiv hud
 1. Čuvget Instant Vitamin Ampoules er en kraftig cocktail som vil etterlate huden din glatt og strålende. Hver ampulle inneholder en maksimal konsentrasjon av det patentsøkte Arctic Čaga ™ -ekstraktet i kombinasjon med et potent vitaminkompleks som umiddelbart begynner å stimulere cellene. Svært beroligende, øker hudens immunforsvar og gjør den sterkere. (Snart på lager)
 1. Doctor Babor Neuro Sensitive Intensive Calming Cream er en neurokosmetisk pleiekrem for umiddelbar og varig beroligende effekt på irritert hud. Reduserer rødhet og irritasjon, samt ubehag som for eksempel klø Styrker hudens egen motstandskraft og gir en balansert og frisk hudhelse. Finnes også i en rik utgave.  
 1. Schrammek Sensiderm Mask er en beroligende kremmaske for sensitiv og irritert hud. Masken hjelper huden å holde på fukt og forhindrer dehydrering, og fungerer som et førstehjelpskit for rød og irritert hud, samt ved kløe. Huden blir umiddelbar glatt, myk og balansert. Sensiderm Mask er en fantastisk maske å bruke på vinterstid for alle hudtyper

 

Lykke til! :)

 

 

 
Anki Hansen
Anki Hansen

Forfatter